CANİK DARBEYE KARŞI TEK YÜREK OLDU

CANİK DARBEYE KARŞI TEK YÜREK OLDU
Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz darbe girişimine tepki göstererek," Yüce Türk Milleti'ne Demokrasimize karşı girişilen menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz." dedi

Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz darbe girişimine tepki göstererek," Yüce Türk Milleti'ne Demokrasimize karşı girişilen menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz." dedi. Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz'in düzenlemiş olduğu yemek'te AK Parti, CHP ve MHP Canik İlçe Başkanları, Canik'de görev alan 15 Muhtar, Canik, İlkadım, Havza, Çarşamba, Terme ve Salıpazarı gibi çeşitli İlçelerinde görev yapan Sivil Toplum Örgütü Başkanları ile bir araya gelerek ortak Basın açıklamasında bulundular.

 
GÜN AYRIŞMA DEĞİL, BİR OLMA GÜNÜ
Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz, Canik İlçesinde Merkezinde görev alan Muhtarlar ve Samsun'un çeşitli İlçelerinde Sivil Toplum Örgütü Başkanları ile birlikte ortak bir basın açıklaması yaptı. Başkan Semiz Yaptığı açıklamada,“ Yüce Türk Milleti'ne Demokrasimize karşı girişilen menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Yüce Türk milletine ve onun özgür iradesiyle görevinin başında bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisimize, hükümetimize ve demokratik kurumlarımıza yönelik bu alçak saldırıya kalkışanları lanetliyoruz. Bizler Canik'te bulunan Sivil Toplum Örgütleri ve İlçemizde görev yapan Muhtarlarımız ile Darbeye karşı ilk olarak Canik Demokrasi Meydanımızda bir araya geldik ve Samsun Cumhuriyet Meydanında dimdik ayakta durarak Ülkesine, milletine ve devletine sahip çıkan vatandaşlardan olduk. Bununda haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.  

CANİK İLÇEMİZ DARBE GİRİŞİMLERİNE KARŞI TEK YÜREK OLDU  
Cumhuriyetin en temel değerlerinin başında yer alan demokrasi, kurumlar ve milli iradeye kanlarının son damlasına kadar sahip çıkacaklarını bir kez daha belirten Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı  Cemal Semiz,"Demokrasimize yönelik bu hain saldırı karşısında cesaret ve kararlılıkla duran başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Hükümetimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Demokrasimiz adına gösterdikleri birlik, beraberlik ve dayanışma kararlılıklarından ötürü Siyasi Partilerimizi, Medyamızı ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızı saygıyla selamlıyoruz. Demokrasi düşmanlarına karşı direnerek, bu uğurda canını kaybeden demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu organizasyona destek veren İş adamı Ergin Levent'e de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİMA DEVAM EDECEK 
Canik İlçesinde görev yapan Muhtarlar ve Samsun'un çeşitli İlçelerinde Sivil Toplum Örğütü Başkanları ise yaptıkları açıklamada şunları söylediler,"ülkemizin demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti  ilkelerine bağlılığımızı bir kez daha vurguluyor, demokrasimizin daha da güçlenerek sonsuza kadar süreceğine olan inancımızı tekrarlamak istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, demokrasiye ve Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı kalarak, tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet olarak ebediyete kadar varlığını sürdürecektir. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu menfur darbe girişimine karşı  canlarını ortaya koyarak şehit düşen kahraman güvenlik kuvvetlerimize ve demokrasiye bağlı yurtsever vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz" Basın açıklamasının ardından Onursal Başkan Cemal Semiz ve beraberindeki heyet toplu olarak Cumhuriyet Meydanına geçerek Demokrasi Nöbetine katıldılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.