CANİK BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE

CANİK BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE
Türk Kızılay’ı Canik Şubesinin katkılarıyla Canik Gülbahar Hatun Anaokulun ’da paylaşmanın, yardımlaşmanın birlikteliğin ve sevginin ifadesi olan’ ’Aşure Günü ‘etkinliği düzenlendi.

Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinliğe Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Bakiye Can Usta ve Mustafa Kaplan, Okul idarecileri ve misafirler katıldığı programda Roman Mehteran takımı ilahi seslendirmesinin ardından, Canik Müftü Vekili Veysel Yılmaz tarafından dua edildi.

‘CANİK İLÇESİNDE SES GETİRİYORUZ’

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,”150 Yıllık bir çınarın dalı olarak gelenek ve Göreneklerimizi ve dini vecibelerimizi yavrularımıza yaşatmak istiyoruz. Bu maksatla her zaman Milli Eğitimle işbirliği içinde olduğumuzdan Muharrem Ayının önemli bir ay olduğunu çocuklarımıza yaşatmak istedik. Okul Müdürü Mihrican Önder’in üstün gayreti var. Her zaman yanımızda olan Canik Belediyesi Başkanı Sayın Osman Genç’in desteği ile güzel bir etkinlik geçerletirdik Arıca, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Uzunlara Şube Müdürlerine, Okul idarecilerimize ve eğitimcilerimiz ise bizlerden desteğini esirgemediler. Canik Şubesinin sesi basın danışmanı Köksal Öner'e Yavuz Selim Mahallesi Mehteran takımızda bizleri geçmişe götürerek ruhlarımızı okşamışlardır. Kendilerine teşekkür ediyoruz“ dedi

'DEVASIZLIK SAYISINI ASGARİYE İNDİRDİK' 

Okul Öncesi Eğitime devamsızlık oranında büyük düşüş olduğunu ifade eden Okul Müdürü Mihrican Önder,” Okul öncesi eğitimde okullaşma oranını yükseltmek amacıyla çeşitli proje ve etkinlikler yaptık. Veli ziyaretlerini ve alan çalışmalarını önemsedi. Yaptığımız konuşmasında, neticesinde okula devam eden öğrenci sayımızda büyük bir ilerleme sağladık. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Canik Belediyesi Başkanı Sayın Osman Genç ,İlçe  Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Uzunlar ve Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs ‘şahsim ve  kurumum adına teşekkürlerimi  sunuyorum .Canik’te  biz büyük bir aileyiz“ diye konuştu

ANAOKULUN'DA BELGE TÖRENİ DÜZENLEDİ

Gülbahar Hatun Anaokulun ’da 2017-2018 Eğitim yılında sürekli devam eden öğrencilerin velilerine Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar tarafından teşekkür belgesi verilmesinin ardından Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs ise öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Aşure ikramının ardından program sona erdi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.