Canik Basket şehri tanıtıyor

Canik Basket şehri tanıtıyor
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı'nın, şehrin tanıtımına katkı sağladığını belirterek, "Samsun'u temsil eden bayan basketbol takımımız şehrimizin dünyaya açılan yüzüdür" dedi.

Samsun'u Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde başarıyla temsil eden Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Ekin Baş, takım oyuncuları ve kulüp yöneticileri Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette oyuncularla tanışan Başkan Genç, Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı'nın şehrin tanıtımına katkıda bulunduğuna dikkat çekerken, takım oyuncuları yeni sezon öncesi başarı sözü verdi.

 

SÜPER LİG'DE 7. SEZONU

Canik Belediyesi olarak eğitim, kültür, sanat kadar spora da önem verdiklerini belirten Başkan Osman Genç, "Bayan Basketbol Takımımız şehrimizin dışa, dünyaya açılan yüzüdür ve şehrimizin tanıtımına katkıda bulunmaktadır. Samsun'u Süper Lig'de temsil eden Samsun Canik Bayan Basketbol Takımımız, bu bakımdan şehrimizin önemli bir markasıdır. Samsun'u en üst ligde 6 yıl başarıyla temsil eden takımımız, bu yıl da inşallah 7. sezonunda başarılı olacaktır" dedi.

 

BASKET TAKIMI MODEL OLUYOR

Canik'in sporda artık marka haline geldiğine de işaret eden Başkan Genç, "Ben takımımıza yeni sezon öncesi güveniyorum ve başarı diliyorum. Yeni sezonda Samsunluları maçlara davet ediyoruz. Samsun Canik Bayan Basketbol Takımımız gençler için, özellikle genç kızlarımız için model oluyor. Yüzlerce genç kızımız Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkez'inde baskete yazılıyor. Bu bakımdan ayrı bir onur ve mutluluk yaşıyoruz" diye konuştu.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum