Canik Başarı’da Uygulamalı Eğitimler Hız Kesmiyor

Canik Başarı’da Uygulamalı Eğitimler Hız Kesmiyor
Canik Başarı Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencilerine KNAUF A.Ş tarafından alçıpanel duvar eğitim semineri ve AKG Gazbeton tarafından uygulamalı duvar eğitim semineri verildi.

Yapı bilgisi dersi kapsamında belirli aralıklarla gerçekleştirilen seminerler sonunda alçıpanel bölücü duvar uygulaması ve gazbeton duvar uygulaması yapıldı.

 KNAUF A.Ş. Uygulama Eğitimleri Yöneticisi Arif ERGİN firmayı kısaca tanıttıktan sonra alçı malzeme ve alçıpanel duvar sistemleri ve tasarımı hakkında öğrencilere detaylı bilgi verdi. Seminer sonunda öğrenciler ürünlerinin kullanımı, uygulama detayları, yapı ekonomisi açısından değerlendirilmesi, yangın, ısı, su ve rutubet, deprem dayanımı özellikleri hakkında bilgi sahibi oldu.

Gazbeton Karadeniz Bölge Satış Yöneticisi  sonra gazbeton duvar ve döşeme uygulamarı  hakkında öğrencilere detaylı bilgi verdi. Seminer sonunda öğrenciler ürünlerinin kullanımı, uygulama detayları, yapı ekonomisi açısından değerlendirilmesi, yangın, ısı, su ve rutubet, deprem dayanımı özellikleri hakkında bilgi sahibi oldu

Eğitimde duvar imalatı  aşamalarını bir arada gören öğrenciler gazbeton uygulamalarında pratikte kullanılan telektrik ve diğer tesisat uygulamalarına ait çeşitli çözüm metodları da uygulamalı eğitimle yerinde öğrenmiş oldular.Uygulamalar sırasında bölme duvar yapımında kullanılan malzemeleri ve, uygulama el aletlerini yakından tanıyıp kullanımlarını öğrendiler.

 Eğitimde farklı sistemlere ait değişik imalat ve montaj aşamalarını bir arada gören öğrenciler, mimarlık ile diğer disiplinlerin koordinasyonu hakkında da bilgi edindiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.