CANBERK'E GELEN AF RESMİ SİTEDEN AÇIKLANDI

CANBERK'E GELEN AF RESMİ SİTEDEN AÇIKLANDI
Kırmızı beyazlılar'da daha önce alacakları nedeniyle Kulübü TFF'ye şikayet etmesinin ardından Yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılan ve satış listesine konulan Canberk Aydın'a Yönetimden af geldi...

 

Geçtiğimiz gün Gazetemiz'de yayınladığımız "Canberk'e Af" haberlerinin ardından dün sabah saatlerinde konuyla ilgili Samsunspor'un resmi sitesinde açıklama yapıldı. 


RESMİ SİTEDEN AÇIKLAMA GELDİ 
Samsunspor'da Canberk Aydın'a çıkan af resmi siteden yayınlandı. Alacakları nedeniyle Kulübü TFF'ye şikayet etmesinin ardından Yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılan ve satış listesine konulan ancak geçtiğimiz günlerde Yönetimden özür dilemesinin ardından Yönetim'den Canberk Aydın'a af çıktı. Geçtiğimiz gün Gazetemiz'de yer alan "Canberk'e af" haberlerinin ardından dün sabah saatlerinde Kırmızı beyazlı Kulübün resmi internet sitesinde konuyla ilgli açıklama geldi. 

İKİNCİ ETAP KAMP ÇALIŞMALARINA KATILACAK 
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;"Samsunspor Altyapısından yetişen değerlerden olan Canberk Aydın, yaşanan gelişmelerden duyduğu üzüntüyü Başkanımız Erkurt TUTU ve basın yolu ile verdiği beyanlarda dile getirmiştir. Bu gelişmeler üzerine kendisi ile görüşülmüş ve bu sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi aynı şartlarda bir yıl daha uzatılmıştır. Ayrıca Canberk Aydın takımımızın ikinci etap çalışmasına katılacaktır. Saygılarımızla kamuoyuna duyururuz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.