CANBERK SUSKUNLUĞUNU BOZDU

CANBERK SUSKUNLUĞUNU BOZDU
Yeni sezon öncesi alacakları nedeniyle Kulübü TFf'ye şikayet eden ve ardından Samsunspor Yönetimi tarafından süresiz kadro dışı bırakılan ve satış listesine konulan Canberk Aydın aylardır süren sessizliğini yaptığı Basım açıklaması ile bozdu.


HERKESİ ZEN BİR SÜREÇ YAŞANDI 
Yeni sezon öncesi ismi alacakları nedeniyle Kulübü TFF'ye şikayet ederek tüm okları üzerine çeken ve Kırmızı beyazlı Yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılarak satış listesine konulan Samsunspor'un genç oyuncusu Canberk Aydın dün gerçekleştirdiği Basın açıklaması ile suskunluğunu bozdu. Kendi ile Kulüp arasında yaşanan sürecin her iki tarafıda üzen bir süreç olduğunu belirten Kırmızı beyazlı ekibin alt yapısından yetişen genç oyuncu Canberk Aydın Basın açıklamasında şunları söyledi;

SAMSUNSPOR'A OLAN SEVGİM SONSUZDUR 
"Geride bıraktığımız birkaç ay içerisinde gerek beni, gerek sayın başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizi gerekse Samsunspor'a gönül vermiş büyük  taraftarımızı üzen bir süreç yaşanmıştır. Neticesi ne olursa olsun bilinmesini isterim ki benim bugünkü konumuma gelmemi sağlayan kulübüm Samsunspor'a olan sevgim sonsuzdur. Bu sevgi hayatımın sonuna dek sürecek gerçek bir sevgidir. İyi niyetle yürüttüğüm bu sürecin gelinen noktada başkanımız, yönetimimiz ve büyük taraftarımız üzerinde yarattığı hayal kırıklığından ötürü son derece üzgün olduğumu bildiririm. Kulübümün sözleşmeli bir oyuncusu olarak bu seneki hedeflerimizin gerçekleşmesi için her zaman olduğu gibi yüreğimi ortaya koyacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.