CANBERK AYDIN OLAYINDA KORKULAN OLMADI

CANBERK AYDIN OLAYINDA KORKULAN OLMADI
Kırmız beyazlıların alt yapısından yetişen ve 3 sezondur Samsunspor formasını giyen Canberk Aydın'da alacakları nedeniyle yaşanan sorunların ardından korkulan olmadı ve genç oyuncu takımda kaldı.

 

 


YÖNETİM 270 BİN TL'Yİ ÖDEDİ 
Samsunspor'da korkulan olmadı. Kırmızı beyazlılar'da alacaklarından dolayı kulübü TFF'ye şikayet eden ve dün saat 17.30’da kadar 270 bin lira alacağı yatırılmazsa tek taraflı sözleşmesini fesih edebilecek olan Canberk Aydın olayında Yönetim genç oyuncuya gereken ödemeyi yaptı ve Canberk Samsunspor'da kaldı. Yönetim dün başarılı sağ bek oyuncusu Canberk Aydın'ın hesabına 270 bin lira alacağı olan parayı yatırdığı ve yaşanan bu pürüzün de ortadan kalktığı belirtildi. 

TARAFTARLAR TEPKİLİ 
Yapılan ödenemer sornası genç oyuncunun Kırmızı beyazlı takımda kalması kesinleşti ve Canberk'in önümüzdeki günlerde takımla birlikte antrenmanlarda yer alması bekleniyor. Öte yandan Canberk Aydın'ın Samsunspor'un alt yapısından yetişmesine rağmen Kulübü bu sıkıntılı döneminde TFF'ye şikayet etmesi Kırmızı beyazlı taraftarların tepkilerine neden oldu. Samsunspor'lu taraftarlar genç oyuncuya sosyal medyadan tepki gösterdi. NİYAZİ ÖNDAŞ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum