Çanakkale'de soğuk hava deposunda patlama!

Çanakkale'de soğuk hava deposunda patlama!
ÇANAKKALE'nin Lapseki İlçesi'ndeki bir soğuk hava deposunda meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.

Patlamanın sesi ilçede paniğe neden olurken, depoda büyük çaplı hasar meydana geldi.

Lapseki İlçesi Kökez Mevkii'ndeki 72 yaşındaki Mehmet Ali Aygün'e ait soğuk hava deposunda, bugün saat 09.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Büyük bir gürültü yaratan patlama geniş alanda duyulurken, yakınındaki çok sayıda evin camlarının kırılınca paniğe neden oldu. Patlamada soğuk hava deposunun üst kısmındaki evde oturan Mehmet Ali Aygün ve 65 yaşındaki eşi Firdevs Aygün yaralandı. Soğuk hava deposundaki meyveler ortalığa saçıldı.

Olay yerine ilk olarak Lapseki Belediyesi itfaiyesi ile 112 Acil Servis ekipleri ulaştı. İlk müdahaleyi yaptıkları Aygün çiftini tedavi için ambulansla Lapseki Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Vücudunda küçük çaplı çam kesikleri bulunan ve olayın şokunu yaşayan yaralılarının hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirlendi.

Lapseki Belediye Başkanı AK Partili Eyüp Yılmaz da patlamanın olduğu soğuk hava deposuna gelerek incelemede bulundu. Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamada, "Patlama esnasında çevrede kimsenin, özellikle çocukların olmaması sevindirici. Can kaybı yaşanmaması tek tesellimiz" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, patlamanın gaz kaçağı ya da kompresörlerdeki patlamadan olduğu tahmin edilirken, incelemelerin sürdüğü bildirildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.