Çanakkale'de esrarengiz patlamalar

Çanakkale'de esrarengiz patlamalar
ÇANAKKALE'de ard arda duyulan ve binaların camlarını sarsan iki patlama sesi paniğe neden olurken, polisi de harekete geçirdi.

Çanakkale'de saat 11.10'da art arda şiddetli iki patlama sesi duyuldu. Ardından 155 Polis İmdat telefonuna vatandaşlardan sesin duyulmasıyla ihbar yağmaya başladı. Polis, patlama sesinin kaynağını belirlemek için harekete geçti. Haber merkezi, telsiz kanalından istasyonları uyararak, meydana gelen patlama sesiyle ilgili güzergahlarında araştırma yapmalarını istendi. Bu arada patlama sesinin il merkezinin tamamı ile Lapseki ve Eceabat İlçelerinde de duyulduğu öğrenildi. Polis, patlama sesisinin nereden geldiğini tespit için askeri birliklerle de irtibata geçti. Henüz patlama sesinin kaynağı belirlenemedi.

PATLAMANIN SIRRI ÇÖZÜLEMEDİ

Çanakkale'de saat 11.10 sıralarında peşpeşe duyulan ve paniğe yol açıp, polisi de harekete geçiren esrarengiz iki patlama sesinin sırrı, halen çözülemedi. Patlama seslerinin ardından çok sayıda kişi 155 Polis İmdat telefonunu arayarak olayı bildirip, durum hakkında bilgi almak istedi. Ancak polis de bu sesin sırrını çözemedi. Telsiz anonslarıyla bilgi verilen polis ekiplerinden, bulundukları bölgelerde araştırma yapmaları istendi. Ayrıca polis, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, 116. Er Eğitim Alayı Komutanlığı, Hava Radar Mevzi Komutanlığı ile kamu kurum ve kuruluşları ile görüşme yaptı. Patlama sesinin birçok kamu kurum ve kuruluşunda da duyulduğu bilgisine ulaşıldı. Ancak, patlamanın kaynağı hakkında bir bilgiye ulaşılamadı.
Çanakkale Emniyet Müdürü Yılmaz Özden de, il merkezi ve ilçeler ile yapılan görüşmelerde patlamayla ilgili bir bilgiye ulaşılmadığını, asayiş yönünden de herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını söyledi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.