Çanakkale Boğazı'nda 'Su Perdesi' gösterisi yapıldı

Çanakkale Boğazı'nda 'Su Perdesi' gösterisi yapıldı
Çanakkale Savaşları'nın 100. yılı sebebiyle Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan Su Perdesi'nin ilk gösterimi, Kordonboyu Seyir Terası'nda yapıldı.

Çanakkale Boğazı'nın sularında ışık ve müziğin dans ettiği gösteriye Çanakkalelilerin ve protokolün ilgisi yoğun oldu. Gösteriyi Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Vali Ahmet Çınar, Vali yardımcıları Saim Eskioğlu, Hüseyin Kulözü, Cezmi Batuk, Cemal Yıldızer ve Bekir Sıtkı Dağ, Belediye Başkan Yardımcısı Celal Karakaş, İdare Mahkemesi Başkanı İbrahim Aydoğdu, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, bakanlıkların il müdürleri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve diğer vatandaşlar seyretti.

Konu hakkında bir açıklama yapan ÇTSO Meclis Başkanı Osman Okyay, “Çanakkalemiz'in 100. yıl etkinliklerinden bir tanesinin açılışına hepimiz şahitlik ettik. Su Perdesi, bugünkü projemizin ismi. Hem müzikle senkronize su hareketlerinden oluşuyor hem de bir perde vazifesi görebiliyor. Dolayısıyla o perdeye değişik görüntüler yansıtabiliyorsunuz. Özellikle 2015 yılı süresince Çanakkalelilere, bu Su Perdesi'nden çok hoş görüntüler izletmeyi planlıyoruz.” dedi. Su Perdesi, 31 Aralık 2014 saat 22.00'den itibaren de seyredilebilecek. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.