"ÇAMUR POLİTİKASINA BAŞLADILAR"

"ÇAMUR POLİTİKASINA BAŞLADILAR"
Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, Esenevleri Mahallesi'nde görkemli bir mitinge imza attı.

CHP Parti Okulu Kurucusu ve Eğitmeni eski CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak, Millet İttifakı İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, CHP Atakum İlçe Başkanı Ali İzzet Kavtelek ve İYİ Parti İlçe Başkanı Cemal Ceyhun Karaca'nın katılımlarıyla gerçekleşen mitingde sert konuşan Cemil Deveci, " Çamur politikasına başladılar. Benim karakterim de, sicilim de, geçmişim de tertemiz. Ailem benim namusumdur. Kimse benim ailemi kirli siyasetine alet etmeye çalışmasın. Bugüne kadar saygı çerçevesinde doğru ve düzgün bir politika yürüttüm. Kimsenin şahsına, ailesine, geçmişine dil uzatmadım. Ama ben konuşmaya başlarsam, karşımdaki kimse sokağa çıkamaz." ifadelerinde bulundu. 

qqq-001.jpg

"ÖNCE KENDİ GEÇMİŞLERİNE BAKSINLAR"
Esenevleri Mahallesi sakinlerinin meşalelerle, sloganlarla karşıladığı Deveci, " Seçim süreci başladı başlayalı, bazı gazeteler haberlerimizi yayınlamadığı gibi, sürekli birilerinin avukatlığına soyunup bizim altımızı kazmaya, üzerimizden prim yapıp algı yaratmaya çalışıyorlar. Ben bütün hayatım boyunca onurum ve namusum için yaşadım. Gerek meslek hayatımda, gerek siyaset hayatımda, gerekse kişisel yaşantımda her zaman doğru düzgün, dürüst bir insan olmaya çalıştım. Ben iki günlük bir siyasetçi değilim. Gençlik yıllarımdan beri siyasetin içindeyim. Ben doğru dürüst hareket etmeye çalıştıkça, paralı askerleri ile beni kışkırtmaya çalışıyorlar. Benim geçmişimde başımı öne eğecek yanlışlar yok. Bana çamur atmaya çalışanlar önce kendi geçmişlerine baksınlar. Eğer ben konuşmaya başlarsam onların sokağa çıkmaya yüzleri kalmaz. Kimse benim ailemi kirli politikasına alet etmeye çalışmasın. " diye konuştu.

qqq22.jpg

"ATAKUM'U TANIYAN BİRİ YÖNETMELİ"
Mitinge katılan coşkulu kalabalığa seslenen Deveci, " Atakum yeni bir kent. Atakum daha koca bir tütün tarlasıyken ben Atakum'da yaşıyordum. Atakum'un bilmediğim hiç bir problemmi yok. Yaklaşık 25 senedir Atakum'da yaşıyorum. Atakum'u, Atakumluyu iyi tanıyorum. Onlar da beni iyi tanırlar. Atakumlular ısmarlama başkan istemiyor. Atakum'da yaşayan Bafralıların sayısı oldukça yüksek. Onlarla da görüştüm. "Bafra'ya ne yaptı ki şimdi Atakum'a ne yapsın" diyorlar. Atakum Belediyesi'ni, Atakum'u tanıyan biri yönetmeli diyorlar. Ben de katılıyorum. Atakum'u tanıyorum, sorunlarını biliyorum. Atakum'da yaşayan kimseyi ayrıştırmadan, herkese eşit mesafede bir yönetim modeli uygulayacağım. Birlikte çalışacak ve birlikte kazanacağız." ifadelerinde bulundu.

qqq44444.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.