ÇAMUR AT İZİ KALSIN!

ÇAMUR AT İZİ KALSIN!
Samsun'da bazı basın kuruluşlarında hakkında çıkan olumsuz haberler hakkında konuşan Başkan Deveci, "Kendilerini tüketiyorlar, hakkımızda olumsuz yayın yapan gazeteler Atakum'da 50 gazete dahi zor satıyorlar. Hakkımızda haber yapmaya çalışan web sitelerini Atakum halkı tıklayıp da okumuyor dahi..." dedi.

Samsun'da bazı basın kuruluşlarında hakkında çıkan olumsuz haberler için 'Dürüst, ahlaklı ve hukuka uygun davranmam nedeniyle alışamadılar bana' diyen Deveci, Kendilerini tüketiyorlar, hakkımızda olumsuz yayın yapan gazeteler Atakum'da 50 gazete dahi zor satıyorlar. Hakkımızda haber yapmaya çalışan web sitelerini Atakum halkı tıklayıp da okumuyor dahi..." dedi. 

manset-023.jpg

"ALIŞTIK ARTIK VİCDANIM RAHAT"
Seçildiği günden itibaren yoğun saldırı altında olan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, yapılan haberleri kendileri önemsemediği gibi Atakum halkının da önemsemediğini ve AK Parti'nin kendi yaptırdığı kamuoyu anketlerinde oy oranının yüzde 6 arttığını söyledi. Deveci, "Çocukluğumdan bugüne kadar her şeyimi didik didik etmelerine rağmen bulabildikleri bir şey yok. Kendilerini tüketiyorlar. İnternet sitelerini Atakum halkı tıklayıp okumuyor dahi. Saldırılar  yoruyor ama yıldırmıyor. Alıştık artık. Vicdanımız rahat." dedi. 
 
''ELEŞTİRİ SINIRLARI ÇERÇEVESİNDE UYARIN''
Her insan gibi kendisinin de hataları, eksikleri olabileceğini vurgulayan Deveci, "Basın kamu yararı gözeterek yapabileceğimiz hataları eleştiri sınırları çerçevesinde bizi uyarması lazım. Ama bugün görüyoruz ki çamur at izi kalsın politikası uygulayanlar mevcut. Cemil Deveci ne yaparsa yapsın eleştirecek bir nokta arayışına girilmiş durumda. Bugün Samsun'da bir kısım medya bunu yapma gayreti içerisinde olması bizleri üzmekte. Kamu yararı gözetmeksizin yayın yapan kuruluşlarını umarsamıyor ve işimize bakıyoruz." şeklinde konuştu. 

"ATAKUM'UN RENGİNİ DEĞİŞTİRDİK"
Samsunetikhaber.net'te yer alan habere göre; Samsun'da bazı basın kuruluşlarının seçim sürecinde hakkında yazılmadıkları bir şey bırakmamalarına rağmen seçimlerden zaferle ayrıldığına vurgu yapan Deveci, "Alnı terlemeden para kazananlar, hakkımızda sistematik bu saldırıları yapan yayın kuruluşlarını finanse ettiği düşünülmekte. Ne kadar daha finanse edebileceklerini göreceğiz. Atakum kurulduğu günden itibaren örneği yok; bir kitap fuarı açtık 2 günde 35 bin kişi ziyaret etti. Atakum'un rengi değişti. Sadece ismimizle Atakum'un rengini değiştirdik" diye konuştu. 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum