CAMİLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

CAMİLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI
Kul, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutladı

Terme Belediyesi 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle camilerde temizlik çalışması yaptı.

Terme Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini sağlıklı koşullarda ve huzurlu bir şekilde yapabilmeleri için camileri temizliyor. Belediye Temizlik İşleri ve Kültür Müdürlüğü Ekipleri, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle camilerde hummalı bir temizlik çalışması yürüttü. Ekipler son olarak ilçenin Şuayıp mahallesi merkez camiinde temizlik çalışmaları yaptı.

 

Terme Belediye Başkanı  Şenol Kul, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlayarak, " Camilerimiz bizim en kutsal mekanlarımız. İnsanlarımızın bu kutsal mekanlarda temiz bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri bizim için önem taşıyor. Bu mekanların maneviyatına uygun bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Camiler, hiçbir şekilde ayrım yapmadan herkesi bünyesinde toplayan mekanlardır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik duygularımızı, hoşgörü anlayışımızı güçlendirdiğimiz yerlerdir. Camiler ve Din Görevlileri haftasının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, cami yapan, yaptıran, yapımında emeği geçen, din hizmetinde ömür tüketen rahmete kavuşanları rahmetle anıyor, yaşayanlara sağlık, sıhhat ve başarılar diliyor ’Camiler ve Din Görevlileri’ haftasını kutluyor, saygılar sunuyorum" dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.