Cami girişinde şok

Cami girişinde şok
KONYA'da poliste hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanmak suçundan kaydı bulunan 31 yaşındaki İsmail Akkuş, bir caminin girişinde namaz kılınan açık alanda ölü bulundu.

Başından darbe alan ve yüzünde morluklar bulunan Akkuş'un otopsisinde beyin kanamasından öldüğü saptandı.

Olay, dün merkez Meram İlçesi Şükran Mahallesi Tevfikiye Caddesi üzerinde bulunan Kapu Camii'nde meydana geldi. Camideki din görevlisi, cami girişindeki namaz kılınan açık alanın sağında, halının altında bir kişinin hareketsiz yattığını fark etti. Yanına gidip halıyı kaldıran görevli, yerdeki kişinin kanlar içinde olduğunu görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri başından darbe almış ve yüzünde morluklar olan kişinin öldüğünü saptadı.

PARMAK İZİNDEN KİMLİĞİNE ULAŞILDI

Polis, ölü bulunan kişinin üzerinden kimlik çıkmayınca, kimliğini belirlemek üzere parmak izi örneği aldı. Alınan örnek sonucu cesedin, poliste hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanmak suçundan kaydı bulunan İsmail Akkuş'a ait olduğu tespit edildi. Yapılan otopsisinde de beyin kanaması sonucu öldüğü belirlendi. Polis, Akkuş'un cinayete kurban gidip gitmediğini araştırıyor.(DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.