CAMADAN: “OYLANACAK OLAN SADECE MECLİS DEĞİLDİR”

CAMADAN: “OYLANACAK OLAN SADECE MECLİS DEĞİLDİR”
Atakum Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek’e yaptığı ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili A. Adayı Murat Camadan, “Bu seçimde oylanacak olan sadece meclis değildir.

Atakum Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek’e yaptığı ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili A. Adayı Murat Camadan, “Bu seçimde oylanacak olan sadece meclis değildir. Bu seçimde oylanacak olan ‘Cumhur İttifakı’ arkasındaki milli duruş ve ‘cümbüş ittifakı ve okyanus ötesi uzantılarıdır" dedi

 

MHP Samsun Milletvekili A. Adayı Murat Camadan, seçim çalışmaları kapsamında Atakum Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek'i makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen programda konuşan Camadan, "24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci dönem milletvekili seçimleri arifesindeyiz. Maalesef ülkemizin beka sorunu ciddiyetini koruyor. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin bu soruna bir çözüm olması ve güçlü bir parlamento ile ‘Lider Ülke 2023’ vizyonunun yakalanması için teklif ettiği ve kabul edilen 27. dönem genel seçimlerinin önemini halen daha anlayamamış olanlar var. Bu seçimde oylanacak olan sadece meclis değildir. Bu seçimde oylanacak olan ‘Cumhur İttifakı’ arkasındaki milli duruş ve ‘cümbüş ittifakı ve okyanus ötesi uzantılarıdır" dedi.

 

Samsun'un en büyük sorununun yetersiz yatırım ve işsizlik olduğunu vurgulayan Camadan, "2015 yılından beri Karadenizli İşadamları Derneği’nin başkanlığını yürütüyorum. İş dünyasını yakından tanıyorum. Biz Karadeniz'e yatırımcı getiremiyoruz, getiremediğimiz gibi de olan yatırımcıları da kaçırıyoruz. Bunun sonucunda da Samsun başta olmak üzere Karadeniz havzası devletten yeteri ölçüde teşvik alamıyor. Teşvik almayınca da işsizlik sorunu ortaya çıkıyor. Bunlar zincirleme bir olay. 2015 yılından beri Karadenizli İşadamları Derneği başkanı olarak Samsun'a ve civar kentlere yatırım çekmeye çalıştım. Bunu devam ettirmeye de kararlıyım" diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.