ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL, GİRMEDİK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ!

ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL, GİRMEDİK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ!
Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Hasan Öztürk ev ziyaretlerine hızla devam ediyor.

Seçim kampanyası sürecinde çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacaklarını söyleyen Öztürk, teşkilatlarının refah dönemi heyecanını yeniden yaşadığını ve seçmeninde aynı heyecan ve coşku içerisinde kendilerini karşıladığını dile getirdi.

Öztürk, ‘’ Ev, ev geziyoruz. Sıcacık yuvaların kapılarını çalıyoruz, bu durumkarşısında vatandaşlarımızın şaşkınlığına ve sevincine şahitlik ediyoruz. Vatandaşlarımız bu çalışmamızdan oldukça memnun, bu çalışmamız seçime kadar sürecek, hatta seçimden sonrada teşekkür ziyareti olarak devam edecek, inşallah.’’dedi.

Öztürk ‘’ Ülkemizde kötü yönetimin çok sayıda göstergelerinden birini kadına yönelik şiddet oluşturmaktadır. Başta ahlaki değerlerimizdeki yozlaşma olmak üzere, ekonomik, sosyal, psikolojik sayısız sorunun bir sonucu olarak insanlar bir arada, sağlıklı yaşayabilecek koşullardan hızla uzaklaşmaktadır. “Cennet anaların ayağının altındadır” ilkesinin bir yansıması olarak aile yapısına, kadınlarımıza, gençlerimize, engellilerimize, çocuk ve yaşlılarımıza gerçek değeri vereceğiz. Kadınların karşılaştıkları sorunları, mağdur edildikleri hususları kadınların katılımı ve katkısı ile çözeceğiz. Dar gelirli ailelerde analara her ay 300 Tl Şefkat Fonu getireceğiz ve 18 yaş altı her çocuk içinde bu rakam 100 Tl artacak.’’diye söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.