ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Başkan Taşçı çalışmaları yerinde inceliyor

Kasnakçımermer Mahallesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yaşlı bir mahalle sakininin, “70 yıldır görmediğim hizmeti sizden gördüm” şeklindeki sözlerine, “Daha bir şey görmediniz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın yüzde biri bile değil” diye yanıt verdi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçeye 2016 yılının Nisan ayında bağlanan Kasnakçımermer Mahallesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ile birlikte gerçekleştirdiği incelemeler sırasında mahalle sakinlerinin kendisine ilettiği talepleri dinleyen Başkan Taşçı, Atakum İlçe sınırları içerisinde kapsamlı bir çalışma programıyla hareket ettiklerini ve kendilerine iletilen taleplerin yön verici olduğunu kaydetti.

‘ATAKUM DEĞİŞİYOR, ÇÜNKÜ GELİŞİYOR’
Atakum İlçe merkezine 48 kilometre uzaklıkta olan Kasnakçımermer Mahallesinin Sacalan Mevkiinde sürdürülen çalışmaları inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 56 mahallenin tamamında kapsamlı bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, “Ekiplerimiz 56 mahallenin tamamında bir çalışma içerisinde. Öncelikli eksikliklerin giderilmesi, sorun olarak değerlendirilen konuların çözülmesi için çalışıyoruz. İlçe merkezimize 48 kilometre uzaklıkta olan ve 2016 yılının Nisan ayında ilçemize bağlanan Kasnakçımermer Mahallesi de bu çalışmalarımız sayesinde güzelleşiyor. Yıllar köy olan ve son düzenlemelerin ardından mahalle statüsüne geçen yerleşim merkezlerimize bakıldığında, değişim ve gelişim süreci daha net görülüyor. Hizmeti sadece bir bölgede tutmak, hizmet eşitsizliğine müsaade etmek bizim belediyecilik anlayışımızda yer bulamaz. Bu anlamda ilçemizin merkez mahallelerinin tamamında olduğu gibi üst kesimlerde kalan ve eski köy statüsünde olan mahallelerimizde de ciddi bir çalışma içerisindeyiz” dedi.

’70 YAŞINDAYIM AMA..’
Çamurlu yolları nedeniyle yıllardır sorun yaşadıklarını, Atakum Belediyesinin çalışmaları sayesinde bu sorundan kurtulduklarını söyleyen mahalle sakinleri, Başkan Taşçı’ya teşekkür etti. 70 yaşındaki bir mahalle sakininin kendisine teşekkür ederken sarf ettiği, “70 yaşındayım. Doğduğumdan bu yana da baba toprağım olan bu mahallede yaşıyorum. 70 yıldır görmediğimiz hizmeti biz sizden gördük” şeklindeki sözler üzerine Başkan Taşçı, “Daha bir şey görmediniz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın yüzde biri bile değil. Allah size uzun ömür versin, daha neler yapacağımızı hep birlikte göreceğiz. Daha yapılacak çok işimiz var. Biz bu işleri yaparken, en büyük güç kaynağımız da mutlak suretle siz değerli vatandaşlarımız olmaya devam edecek” dedi.

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu’nun da katıldığı mahalle incelemelerinde Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürvekili Recep Aktaş, AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi Cihat Coşkun eşlik etti. Başkan Taşçı, mahalle ziyaretinin ardından mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafı çekindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.