ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Sakarlı Mahallesinde çalışmalar yerinde incelendi

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Göreve geldiğimiz günden beri Samsun Büyükşehir Belediyemizle sıkı bir işbirliği halindeyiz. Burada en önemli ortak noktamız; şehrimizdir. Şehrimizin geleceği için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, SASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt ile birlikte ilçenin Sakarlı Mahallesinde yapılan kanalizasyon ve alt yapı alanında incelemelerde bulundu. SASKİ Terme Şube Müdürü Hikmet Yılmaz ve Terme Şube Teknikeri Muzaffer Karapıçak’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Terme ilçesinde önemli alt yapı çalışmalarının yapıldığını bunun büyük bir kısmının Sakarlı Mahallesinde yapılan yatırımlar olduğunu ifade eden SASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt  “İdare olarak hazırladığımız proje ve yaptığımız çalışmalar ile birlikte Sakarlı Mahallemizi sağlıklı kanalizasyon hattına kavuşturuyoruz. Yatırımlarımız Terme ilçemize ve Sakarlı Mahallesi halkına hayırlı olsun” Dedi.

SAKARLI’DA ÜST YAPI BAŞLAYACAK

Sakarlı Mahallesinde kanalizasyon hatlarında yenileme çalışmaları yapıldığını mahallenin yüzde 30’nun faydalanacağı biyolojik paket atık su arıtma tesisinin faaliyete geçmek üzere olduğunu söyleyen Başkan Kul “Sakarlı Mahallemizde büyük alt yapı çalışmaları yapıldı. Dolayısı ile çalışma yapılan bölgelerde üst yapı ile alakalı sorunlar oluştu. Hem bunların çözülmesi hem de terfili kanalizasyon sistemi ile ilgili incelemeler yaptık. Çok yakında bozuk olan üst yapı çalışmaları başlayacak. Bizden sonraki nesillere sağlıklı bir gelecek bırakmak amacı ile hizmetlerimize devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.