ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Taşçı çalışmaları yerinde inceliyor.. ‘Önceliğimiz daha iyi bir Atakum’

 

Atakum İlçesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizi güzelleştirmek, daha da yaşanılabilir bir kent haline getirmek, en büyük önceliğimiz” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçede sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İlçenin şehir merkezine uzakta kalan Erikli Mahallesinde devam eden çalışmaları Erikli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sarı ile birlikte gezen Başkan Taşçı, “İlçemizi güzelleştirmek, daha da yaşanılabilir bir kent haline getirmek, en büyük önceliğimiz” diye konuştu.

Erikli Mahallesinde araç kullanımına uygun olmayan yolların yapılması noktasında 15 km’lik çalışmanın tamamlandığını ifade eden Başkan Taşçı, mahallede gerçekleştirilen diğer çalışmalardan da bahsederek, “İlçemizin kent merkezine uzak mahallelerinden olan Erikli Mahallesinde vatandaşlarımızın kolay ulaşımı ve daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri noktasında kapsamlı bir çalışma programıyla hareket ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında eski yolların yenilenmesi, yeni açılan yolların ulaşıma uygun hale getirilmesi yönünde ekiplerimiz durmaksızın çalışıyor. Araç kullanımına uygun olmayan yolların araç kullanımına uygun hale gelmesi için 15 km yolu tamamladık. Ayrıca mahallede bulunan caminin avlusu ve şadırvanının yapımı için düğmeye bastık. Mahalle içerisinden geçen derenin haneler arasındaki irtibatı zorlaştırdığı yönündeki bilgilendirmenin de ardından bu noktaya bir köprü yapımı için çalışmalar başladı, hızla devam ediyor. Bu çalışmaları muhtarımızla birlikte yerinde inceledik. Misafirperver Erikli Mahallesi sakinlerine çalışmalarımıza verdikleri destek ve gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz. İlçemizi güzelleştirmek, daha da yaşanılabilir bir kent haline getirmek, en büyük önceliğimiz” diye konuştu.

Mahallelerinde kapsamlı bir çalışma programı ile ciddi bir değişim yaşadıklarını söyleyen Erikli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sarı, “Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın, ilçe merkezinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların, bizim mahallelerimizde de yapılması bizleri mutlu ediyor. Merkez ve kırsal ayrımı gözetmeksizin sürdürülen bu çalışmalar doğrultusunda mahallemize kazandırılan hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler de mahalle sakinleri olarak bu çalışmalara destek oluyoruz. İnanıyoruz ki Başkan Taşçı’nın bu hizmet anlayışı ile kısa sürede, özellikle üst kesimlerde kalan ve eskiden köy statüsünde olan mahallelerimizin yaşam kalitesi sürekli artacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.