ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

TFF Birinci Ligde mücadele veren Yılport Samsunspor ikinci yarı hazırlıklarını kendi tesisleri olan Nuri Asan’da çalışmalar son sürat devam ediyor. 

Tecrübeli teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yönetiminde günde çift idman yaparak kondisyon, taktik, ağırlık ve kuvvet çalışması ile devam eden antrenmanlar çok neşeli geçmekte olup futbolcuların moralleri üst düzeyde görülüyor.

Yılport Samsunspor ikinci yarıda kadrosunu güçlendirmek adına Hatayspor’u geçen sezon süper lige taşıyan güçlü ve tecrübeli futbolcu Gökhan Karadeniz’i kadrosuna dahil ederken daha evvel YILPORT Samsunspor ile ön mukavele imzalayan Fildişi Sahil’inden tecrübeli futbolcu Brice Dja Djedje’yı kadrosuna dahil etti. 

Transferler devam ediyor. Yılport Samsunspor’un genel menejeri Mustafa Aztopal takımın gerekli mevkilerine transfer etmek üzere Avrupa’da çalışmalarını sürdürüyor.

Yılport Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım geçirdiği hastalık dolayısı ile kendisini toparlayabilmek için evinde istirahat ediyor. Bir süre daha evinde kalarak eski sağlığına kavuşmayı bekliyor. Gerek kendi işlerini gerekse de futbolla ilgili çalışmalarını sosyal medya üzerinden ve telefonla çözmeye çalışıyor. 

Ayrıca Yıldırım taraftarların sosyal medyadan sordukları soruları da cevaplandırarak bekleyin sabredin bomba transferler yakın mesajını verdi ve bu takımın 2020-2021 sezonunda süper ligde olacağını ifade etti.

Yılport Samsunspor ikinci yarının ilk müsabakasını şampiyonluk kovalayan Altayspor ile kendi evinde oynayacak. Spor otoritelerine göre bu müsabakanın çok çekişmeli geçmesi bekleniyor. Buradan bir konuyu belirtmek isterim, şayet Yılport Samsunspor şampiyon olmak istiyorsa kendi evinde maç kaybetmemesi inancı içindeyim. 

Yapılan nokta transferler ile gücüne güç katan Yılport Samsunspor bana göre ikinci yarıya bomba gibi girecektir diyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR