Çalışan Vizesi

Çalışan Vizesi
Ankara antlaşması çalışan vizesi, İngiltere vize başvuru türlerinden birisidir.

Ankara antlaşması vizesi başvurusunda bulanacak olan kişilerin serbest meslek sahibi olması ve kendi işini kurabilmesi için belirli bir miktarda sermayesinin, bir iş kolunda da deneyiminin bulunması isteniyor. Vize başvuruları konusunda ankaraantlaşmasi.com sitesinde bilgi veriliyor. İnternet sitelerinde, hem işlemler hem de vize başvuru merkezleri hakkında bilgilere yer veriyorlar.

İngiltere Eğitim Vizeleri

Ankara antlaşması İngiltere vizesi ile İngiltere’ye gelenler, istedikleri eğitimleri rahatlıkla alabiliyorlar. Eğitim konusunda kısıtlanma uygulanmadığı için farklı amaçlar için İngiltere’ye gidenler isterlerse eğitim programlarına katılabiliyor.

Alınabilecek eğitimler şunlardır;

  • Dil eğitimi
  • Yüksek lisans
  • Doktora
  • Teknik eğitimler
  • Mesleki kurslar

Tüm konularda eğitimler almak serbesttir ve isteyenler, vize süreleri boyunca bu eğitimlerden faydalanabiliyor. Ankaraantlasmasi.com sitesinde bu bilgilere İngiltere diğer vize türleri bölümünde ulaşabiliyorsunuz. Site içeriğinde bu bilgilere yer vererek, insanların vize işlemlerini kolaylaştırmaya çalışıyorlar.

İngiltere Yerleşim Vizesi

İngiltere’de yaşayan ve Avrupa Birliği vatandaşı olanlar, Avrupa Birliği ülkeleri dışında yaşayan eşleri için yerleşim vizesi başvurusunda bulunabiliyor. Eşleri ile birlikte 21 yaş altındaki çocukları ve diğer bağımlı akrabaları için vize başvurusu yapılabiliyor. Ankaraantlasmasi sitesinin ziyaretçileri, sitede yer alan ve vize türüne göre oluşturulan bölümleri inceleyerek, evlilik veya yerleşim vizesi şartlarını, gerekli evrak türlerini öğrenebiliyor.

Vize Süresinin Yenilenmesi

İngiltere için alınan vizeler genellikle 1 yıllık olarak veriliyor. Bu süreler Ankara antlaşması İngiltere vizesi şartlarına göre belirleniyor. 1 yıllık süre dolduğunda, vize uzatma başvurusunda bulunulabiliyor. Vize süresi uzatma başvurusunda bulunan kişiler gerekli şartları taşıyorsa vizeleri 3 yıla kadar uzatılıyor. Ankaraantlasmasi sitesinin her vize bölümünde alınacak vize türleri ile ilgili her türlü bilgiyi veriyorlar.

Çalışma Vizesi

İngiltere çalışma vizesi, İngiltere’de çalışmak isteyenler başvuruda bulunabileceği vize çeşididir. İş durumuna göre farklı kategorilerde çalışma vizesi veriliyor. Bu kategoriler, Tier-1, tier-2, Tier-5 olarak sınıflandırılmıştır. Her kategorinin başvuru şartları değişmektedir. Başvuruda bulunanlara puan verilmekte ve yeterli puana sahip olmayanlara vize verilmemektedir. Detaylı bilgileri ankaraantlasmasi.com sitesinin İngiltere çalışma vizesi bölümünde bulabiliyor ve detayları öğrenebiliyorsunuz.

Kaynak : http://ankaraantlasmasi.com/

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.