ÇAĞRI

Geçtiğimiz mart ayından bu yana ülkemiz covid-19'la mücadele etmektedir.

İnanıyorum ki toplum olarak daha dikkatli olup kurallara harfiyen uyarsak bu salgın hastalıktan tez zamanda kurtuluşa ereceğiz. 

Aralık ayını da bitirmek üzereyiz, yeni yıla girerken umarım bu salgından kurtulmuş olarak gireriz. 

Yurt dışından getirilen aşılar vurulmaya başlandığında etkili bir azalma hatta salgının bitmesi hedeflenmektedir. 

İnsanlarımızda aşı ile ilgili tereddütler olduğu nu tespit etmekteyim burdan tüm yurttaşlarımıza  çağrıda bulunuyorum; lütfen devletimize güvenelim ve aşı olalım, bunun yanında gerekli önlemler de alınmalı mı alınmalı diye düşünmekteyim. 

Örneyin yurt dışında pek çok ülke tam kapanma kararı almışken bizde de olabilirliği gözden geçilirmeli gerekli görülürse de hayata geçirilmelidir. 

Tam kapanma ile ilgili işte efendim devletin parası yok yapamıyor gibi söylemler duyulmakta bunlar dikkate alınmamalıdır zira bizim devletimiz güçlü bir devlettir ve çok şükür halkına bakabilecek durumdadır. 

Bunun getirisi götürüsü ve sonuçları hesaplandığında gerek duyulursa tam kapanmayı eminim benim ülkem de yapacaktır. Yok efendim devlet milletine bakamayacak durumdadır söylemleri asılsız mesnetsizdir. 

Bizler elimizden geldiği kadar duyarlı olalım yardımlaşma dayanışma içerisinde olmaya devam edelim başka diyecek sözüm yok.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Filiz Yeni Arşivi
SON YAZILAR