Çağdaş sanat zamanı

Çağdaş sanat zamanı
SABAH ve Daily Sabah gazetelerinin sponsorluğunda yapılan çağdaş sanat fuarı 10'uncu yılında yarın kapılarını açıyor. Contemporary Istanbul'a 24 ülkeden 102 galeri katılıyor...

Çağdaş sanatın en iyi örneklerini sanatseverlerle buluşturan Contemporary Istanbul yarın başlıyor. SABAH Gazetesi ve Daily Sabah'ın ana basın sponsorları arasında yer aldığı fuar bu yıl 10'uncu kez düzenleniyor. Contemporary Istanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli dün basın toplantısında fuarla ilgili bilgiler verdi. 

BU YILIN AĞIR TOPU İRAN 
Güreli "Contemporary Istanbul dünyadan sanatseverlerin saygısını kazanmış bir sanat fuarı olarak bu bölgenin üretken kaosunu kucaklamanın değerini kavramış bulunmakta" dedi. 2006'da, 9'u yabancı olmak üzere 49 galeriyle yola çıkan Contemporary Istanbul, 10. yılında 24 ülkeden 102 galeriye ev sahipliği yapıyor. Fuarın bu yılki ağır topu Çağdaş İran Sanatı örneklerinin sergileneceği Contemporary Tehran. Uzakdoğu'nun çağdaş sanat eserlerinin yer alacağı China Art Foundation da dikkat çekiyor. Fuar 15 Kasım'a kadar İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda açık kalacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.