BÜYÜKŞEHİR'E TEPKİ!

BÜYÜKŞEHİR'E TEPKİ!
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Bafra İlçesi Alaçam caddesinde yapmış olduğu kaldırım çalışmaları nedeniyle esnaf muhatap bulamıyoruz diye tepki gösterdi.

 

PARTİLİ AYRIMCILIĞI VAR
Bafra İlçesi Alaçam caddesinde bulunan esnaflar, Büyükşehir Belediyesi'nin kaldırım çalışmasını doğru buluyor ancak esnaflar arasında ayrımcılık yapılarak bordür ve kaldırım taşlarını kullandıklarını bu nedenle de şikayetlerini iletecek Bafra'da muhatap bulamadıklarını söylüyor.

TORPİLLİ İŞ YAPILIYOR
Çok sıkıntılı olduklarını söyleyen esnaf, "AK Partili Belediyeler yüzde 80 kendilerine destek veren esnafla neden muhatap olmuyorlar? Burada ayrımcılık yapılıyor. Esnaflar arasında ayrımcılık yapılıp kendilerine yakın gördüklerinin işyerlerinin önünü güzel, özenli olarak yapıyorlar."dedi.

5 METRE KALDIRIM OLUR MU?
Konu ile açıklamada bulunan esnaf şunları söyledi."Alaçam caddesi esnafları olarak büyük sıkıntı içerisindeyiz. 100'e yakın esnaf yok sayılıyor. Asfaltı 8,5 metreye düşürdüler. Kaldırımları karşılıklı olarak 5'er metre kaldırım yapıyorlar. 5 metre kaldırım olur mu? Tabii bu işi yapan firma 5 metre kaldırım yaptık diyerek büyük para kazanacak, biz esnaf perişan olacağız" şeklinde konuştu. Onur Emirza

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum