BÜYÜKŞEHİR'DEN SOSYAL MESAFELİ SABAH SPORU

BÜYÜKŞEHİR'DEN SOSYAL MESAFELİ SABAH SPORU
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin spor yapmak isteyen vatandaşlar için düzenlediği sabah sporu etkinliği haftanın 5 günü, saat 07.30-09.00 arasında devam ediyor.  Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenleniyor.

Samsunlulara sağlıklı ve zinde yaşamın kapılarını aralayan Büyükşehir Belediyesi, spor yaparak sağlıklı bir hayat sürmek isteyen vatandaşları, aerobik-fitness eğitmeni Calibe Soran’ ın önderliğinde her sabah spor yapmaya davet ediyor. Doğu Park'ta sosyal mesafe gözetilerek yapılan spor etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Sabahın erken saatlerinde temiz havayı değerlendirerek oksijen tazeleyen katılımcılar, aynı zamanda yeşilin ve mavinin büyülü ahengine tanıklık ediyor. Spor etkinliği havanın yağmurlu ve kapalı olması durumunda ise Amfitiyatro’ da gerçekleştiriliyor.

sabah-sporu-2.jpg

SPORLA BİRLİKTE EĞLENME FIRSATI
Katılımcılar grup halinde egzersiz hareketleri ile başladıkları sabah sporlarına yürüyüş, koşu, bisiklet gibi spor aktiviteleri ile devam ediyor. Faaliyetlerin müzik eşliğinde yapılması katılımcılara sporla birlikte eğlenme imkanıda sunuyor.

HAFTADA BEŞ GÜN SPOR
Salı, Çarşamba, Perşembe, Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftanın beş günü yapılan spor etkinliği saat 07.30'dan 09.00'a kadar sürüyor. Her yaş grubunun katıldığı spor etkinliklerine özellikle 50 ile 75 yaş arası vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Sosyal mesafe gözetilerek yapılan spora katılan vatandaşlar çalışmaları düzenli olarak takip ettiklerini belirterek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.