Büyükşehirden çifte standart!

Büyükşehirden çifte standart!
Samsun Büyükşehir Belediyesi, 'kent estetiği' gerekçesiyle Atatürk ve 100. Yıl bulvarları üzerinde bulunan tabelaları kaldırırken, bazı cadde ve sokaklardaki tabela kirliliği ise görmezden geliniyor.

MEVKİ SAHİBİ Mİ OLALIM?

Yapılan 'kent estetiği'ni artırıcı bu çalışmalar arasında görsel kirlilik yaratan tabelaları kaldırma operasyonu, en önemli yeri tutuyor. Belediye ekipleri Atatürk ve 100. Yıl bulvarları üzerindeki şirket ve dükkanlara ait tabelaları birer birer kaldırmaya başladı. Bu yöndeki çalışmalar sürerken, kentin bazı önemli cadde ve sokaklarıdaki tabelaların kaldırılmaması dikkati çekiyor.Tepkisini dile getiren bir esnaf:Tabelalarımızın kaldırılmaması için illa mevkii sahibi bir akrabamız mı olması gerekiyor yada Vali kaymakam, milletvekilimi olmam gerekiyor ? Bıktım bu kayırmacılıktan artık yeter! dedi.

 

AYNI BÖLGEDE ÇİFTE STANDART

 

'Kent esteteği' çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Bulvarı'nda iş yeri sahibi esnaf tabelasını asamazken, bazı şirketlerin ve esnafın ise astığı çok sayıda tabelaya müdahale edilmemesi tepkilere neden oluyor. Şehrin bir bölümüne makyaj yapılırken bir bölümünün pas geçilmesini eleştiren vatandaş, "Atatürk Bulvarı etrafındaki binalardan tabelaları temizleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bir arka cadde üzerindeki tabela kirliliğini görmüyor mu? Bu çifte standartın bir an önce son bulmasını istiyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum