BÜYÜKŞEHİR'DEN ÇARŞAMBA'YA 50 YILLIK YATIRIM

BÜYÜKŞEHİR'DEN ÇARŞAMBA'YA 50 YILLIK YATIRIM
Samsun'un Çarşamba ilçesinde dolu dolu bir programa imza atan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, hizmet seferberliğinin artarak devam edeceğini söyledi.

    Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, sabah erken saatlerde Çarşamba ilçesini ziyaret ederek hem yapılan çalışmaları inceledi hem de esnaf ve vatandaş gezisi yaparak talepleri dinledi. Şahin'in sabah ilk durağı Çarşamba Fen İşleri ve SASKİ Müdürlüğü oldu.

                           VATANDAŞIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN

    İlçe Müdürlerinden Çarşamba'ya yapılan yatırımlar ve hizmetler ile ilgili bilgi alan Başkan Şahin, ilçe müdürlerine 2014 yılından bu yana köylerde başlatılan hizmet seferberliğinin hız kesmeden daha da artırılması talimatını verdi. Şahin, "Hizmette kesinti olmaz. Bütünşehir Yasası'nın çıktığı 2014 yılından bu yana evladiyelik hizmetlere imza atıldı. Hizmet seferberliği şimdi daha da artarak devam edecek. Vatandaşımızın içi rahat olsun" dedi.

                    ESNAFLARDAN BAŞKAN ŞAHİN'E SICAK KARŞILAMA

    Daha sonra İlçe esnafını ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, birçok esnafın dükkânına konuk oldu, her biriyle tek tek selamlaştı. Esnafların büyük bir sevgi seli ve oldukça sıcak karşıladığı Şahin, esnafla yaptığı sohbetlerde her zaman esnafın yanında olduğunu vurguladı.

                             TEŞKİLATA 24 HAZİRAN TEŞEKKÜRÜ

    Esnaf ve vatandaş gezisi sonrası AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Şahin, İlçe Başkanı Halit Doğan nezdinde tüm dava arkadaşlarına 24 Haziran için teşekkür etti. Şahin, "Çarşambamızda 24 Haziran'da çıkan güzel sonuç AK Parti İlçe Teşkilatımızın özverili çalışmalarının eseridir. Bu yüzden sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Hizmetler maaşla yapılan bir iş değil. İşinden, ailesinden hatta kendinden fedakârlık yapılan bir iş. Bu seçimde emek veren herkesten Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

                              SAMSUN'A HİZMET YAĞMURU

      Samsun'un her noktasında hizmet seferberliği olduğunu da söyleyen Başkan Şahin, "Bütünşehir Yasası'nın çıktığı 2014 yılından itibaren köylerde inanın bir yol çalışması seferberliği başlatıldı. Buna rağmen her gittiğimiz yerde yine ilk önce istenilen şey yol oluyor. Hakikaten büyük bir mesafe kat edildi. Elbette her yer bitmedi. Bu çalışmalar büyük bir ekonomi gerektiren çalışmalar. Kaynak oluşturmaya çalışıyoruz ve kalan yerleri de bitirmek için var gücümüzle durmadan çalışıyoruz. Samsunumuzun 17 ilçesinde olduğu gibi Çarşamba'da da hem yol hem su hem de alt yapı çalışmalarında çok büyük hizmetler yapılmış. Kalan yerlerin de bitirilmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz" şeklinde konuştu.

    Başkan Şahin, Çarşamba turu kapsamında Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney'i de ziyaret etti. Çarşamba programında Başkan Şahin’e Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Vatansever ve Samsun Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum