BÜYÜKŞEHİR'DEN 15 BİN AİLEYE GIDA YARDIMI

BÜYÜKŞEHİR'DEN 15 BİN AİLEYE GIDA YARDIMI
Samsun Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayında 15 bin aileye gıda yardımında bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin yalnız bırakmadığı belirtildi. Ramazan ayı için günler öncesinden hazırlatılan gıda yardımlarının 17 ilçenin 946 mahallesinde yaşayan 15 bin aileye ulaştırıldığı bildirilen açıklamada, belirlenen adreslere 30 ayrı ekiple yardımların dağıtıldığı kaydedildi. Gıda yardımı çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Emrah Baş, dağıtımların planlandığı süre içinde tamamlanacağını söyledi.

ezbtigvwuamx23g.jpg

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ramazan ayının insanlar arasında toplumsal dengenin sağlandığı müstesna bir zaman olduğunu vurgulayarak, "Karşılıklı hoşgörünün, güvenin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın olduğu yerde huzur vardır, barış vardır. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı var. Büyükşehir Belediyesi olarak yılın her ayında ihtiyaç sahiplerinin yanında olduk. Ramazan ayında da yardımlarımızı sürdürüyoruz." ifadesini kullandı.

ezbtiaiw8aqrj-q.jpg

Çalışmalara geçen hafta başladıklarını anlatan Baş, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ramazan ayına yönelik yardımlarımıza bu yıl da devam ediyoruz. Başkanımız Mustafa Demir'in talimatıyla gerçekleştirdiğimiz çalışma kapsamında başlattığımız yardım seferberliğimizi sürdürüyoruz. Bunun yanında hayırsever iş insanlarımızın dağıtılmak üzere bize gönderdiği gıda kolilerini de ekiplerimizle dağıtarak yardımları ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum