BÜYÜKŞEHİR NEREDE?

BÜYÜKŞEHİR NEREDE?
Atakum İlçesi İncesu, Çatalçam ve Taflan Bölgesinde ikamet eden vatandaşlar, yollarının bozuk olması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Y.Ziya Yılmaz'ı göreve davet etti.

Yeni Bütünşehir yasası nedeniyle Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediyeleri arasında görev ve yetki karmaşası yaşanıyor. Cadde kimin, sokak kimin, kilit taşını kim döşeyecek, asfaltı kim dökecek, kaldırımı kim yapacak gibi sorulara cevap bulamayan vatandaş yetkili birisine  de ulaşamıyor.


Atatürk Bulvarı'nın altında ve üstünde kalan evlerde ikamet eden vatandaşlar, bir taraftan doğalgaz çalışması, bir taraftan kanalizasyon yapımı nedeniyle bozulan ve çukurlar oluşan yollarının bir an önce yapılmasını ve çamurdan kurtulmalarını talep ediyor. "3 yıldır yapılmayan ve yılan hikayesine dönen ara sokaklarda arabalarımız gidiş gelişte çamura saplanıp hareket edemiyor. Üç yıl oldu bu eziyeti çekiyoruz, çektiğimiz yetmez mi?"şeklinde soru soruyor. 


Büyük panolar asılarak, Kuş Cenneti'ne kadar gideceği söylenen sahil yolunun bir türlü bitmeyişi ve tek yetkili ağzın Büyük Başkan olduğunu söyleyen vatandaş, "Bu yolda çalışma yapıldı. Bir çok binanın bahçesi yola katıldı. Bir söylenti var mahkeme durdurdu diye, bir söylenti var herkes eski yerine dönecek deniliyor, belediyede kimseden bilgi alınamıyor. Büyük Başkan bilir diyorlar başka birşey demiyorlar, anlaşılan sahil yolu açıklığa kavuşmadan bizim yollarımız yapılmayacak" diye dert yandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum