BÜYÜKŞEHİR ÇÖZEMEDİ

BÜYÜKŞEHİR ÇÖZEMEDİ
Samsun'un İlkadım İlçesi işlek bir cadde olan Gençlik Caddesi üzerindeki kapatılan yolu Büyükşehir Belediyesi bir türlü çözemedi. Yolu kullanamayan sürücüler de, yolu kapatan yer sahibi de çözüm bekliyor.

BARİKAT KURDU
İlkadım İlçesi Gençlik caddesi üzerinde yolun bir kısmının kendisine ait olduğunu söyleyen vatandaşın yazılı barikatını görenler hem şaşkınlığını gizleyemiyor hem de milenyum yılında işlek bir yolun çözümsüzlük nedeniyle araç trafiğine barikatla kapatılmış olmasını bir türlü kabul edemiyor.

ARAÇ GEÇİŞİ YASAK
Gençlik Caddesi üzerinde yolun bir kısmının kendisine ait olduğunu söyleyen İbrahim Akbulut, 2015 yılının ilk aylarında yolu yaklaşık 6 ay kapatmış ve Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili dairesinden olumlu cevap alması üzerine yolu araç trafiğine açmıştı. Akbulut yolu araç trafiğine yeniden kapattı.

SÜRÜCÜLER TEPKİLİ
Anlaşılan süre içerisinde Büyükşehir Belediyesi'nin çözüm üretememesi üzerine İbrahim Akbulut yolu tekrar araç trafiğine kapattı. Bir kapalı bir açık durumda olan yol yüzünden bu yolu kullanan sürücüler büyük tepki gösterdi. Belediyenin bir an önce çözüm üreterek yolun açılmasını istedi.

AKIL SIR ERMİYOR
Yolu kapatan ve çözüm üretilmediği için bu durumdan memnun olmayan 65 yaşındaki Akbulut, yol yapılan yerin babasından kalan tapulu arazisi olduğunu belirterek, Büyükşehir ile anlaşamaması üzerine yolu kapattığını, kaçak yapıları yıkmayı beceren Büyükşehir'in bu yolun sorununu çözememesine akıl erdiremediğini söyledi. Onur Emirza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.