BÜYÜKŞEHİR 200 MİLYON LİRA KREDİ ÇEKECEK!

BÜYÜKŞEHİR 200 MİLYON LİRA KREDİ ÇEKECEK!
Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi, özellikle otopark yapımında kullanılması için bankalardan 200 milyon TL kredi çekilmesine oy birliği ile karar verdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı komisyon toplantısı, Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirildi. Meclis Başkanvekilinin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilgili ihtisas komisyonlarından gelen 27 gündem maddesi bir seferde toplanılarak oy birliğiyle onaylandı.  

İHTİYAÇ OLDUKÇA KULLANILACAK
Mecliste Mali İşler Daire Başkanlığı’nın Samsun Büyükşehir Belediyesi hizmet alanları içerisinde yürütülmekte olan altyapı, üstyapı projeleri ile kültür turizm projeleri, çevre peyzaj projeleri, kentsel dönüşüm projeleri, kamulaştırma projeleri gibi yatırım projelerinde ihtiyaç oldukça, ihtiyaç kadar olmak üzere İller Bankası A.Ş’den, diğer bankalardan ve kredi veren finans kuruluşlarından 200 milyon TL kredi kullanılması teklifi sunuldu.

OTOPARK YAPIMINDA KULLANILACAK
Bu kaynağın özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in de üzerinde durduğu otopark yapımında kullanılacağı kaydedildi. Madde mecliste oy birliği ile kabul edildi.

buyuksehir-1.jpg

ÇİFTÇİLERDEN ORGANİK GÜBRE TALEBİ
Mecliste gündem dışı söz alan CHP Grup Sözcüsü Atilla Tekcan ise Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınmaya destek verdiğini belirterek, Çakmak Barajı etrafında tarım yapan çiftçilerin içme suyunun kirlenmemesi için organik gübre talep ettiklerini söyledi.

DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ
Çakmak Barajı’nın Samsun’un su ihtiyacını karşıladığını belirtilerek, “Özellikle Çakmak Barajı Havzası’nda,  içme suyuna zararı asgariye düşürme açısından Büyükşehir Belediyemizin Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı’nın da öncülüğünde çiftçilerimize gübre destek verdik. Desteğimize yeni dönemde de devam edeceğiz” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.