BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE DİYORUZ

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE DİYORUZ
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması süreci kapsamında baba ocağı Çarşamba ilçesinde esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyareti yaparak hemşehrileri ile biraraya geldi.

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE DİYORUZ
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması süreci kapsamında yaptığı yoğun programlar kapsamında ilçe ilçe gezerek sistemin faydaları hakkında bilgiler veren vatandaşın alkına takılan sorularına yanıt veren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş,  "Türkiye artık 2002 öncesindeki karanlıklarla dolu ülke değil. Biz büyük ve güçlü Türkiye diyoruz, bazıları hala küçük olsun bizim olsun diyor. Biz dünya da söz sahibi olan bir ülke istiyoruz, onlar Türkiye yerinde saysın, ileri gitmesin istiyor. Şimdi milletimizin, ülkemizin refahını, huzurunu artıracak değişimin arifesindeyiz. Bunun için inşallah 16 Nisan'da sandıkları evet oyu ile dolduracağız" dedi.

DİN GÖREVLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Çarşamba ilçesinde esnaf ziyareti yapan Milletvekili Köktaş, ayrıca Çarsamba Diyanet Mensupları Derneği'ni ziyaret etti. 
Esnafa bereketli bol kazançlar dileklerini ileten Milletvekili Köktaş, tüm din görevlilerine de 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde ülkemize, milletimize yapılmak istenen darbeye karşı Camilerde sabaha kadar sela okuyup, birlik çağrısı yapan tüm din görevlilerine bir kez daha teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.