'BÜYÜK TÜRKİYE HEDEFİMİZ VAR'

'BÜYÜK TÜRKİYE HEDEFİMİZ VAR'
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, partisinin Ayvacık ve Terme ilçelerinde bulunan Seçim İrtibat Büroları'nın açılış programlarında konuştu.

Köktaş, "Bizim Önümüzde, geleceğe dair güçlü, büyük Türkiye hedefimiz var. "İşi hizmet, gücü millet" olan AK Parti'nin her bir neferi hiç bir zaman hayal satmadı, Türkiye'nin hayallerini, ilklerini gerçekleştirmek için hep gece gündüz çalıştı" dedi.

AK Parti İlçe Seçim İrtibat Bürolarının açılışları Avyacık ve Terme ile başladı. AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, milletvekili adayları, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe kadın ve gençlik kollarının başkanları, teşkilat üyeleri ve ilçe halkının katılımıyla seçim irtibat bürolarının açılışları gercekleştirildi.

Türkiye'nin son 12 yılda önemli süreçlerden geçtiğini ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili adayı Fuat Köktaş, "Bu süreç içinde geçtiğimiz yıl 30 Mart yerel seçimlerinde yine milletimizin desteği ile Samsun'da büyük bir başarı elde ettik.
Sonrasında halkın adamı, Hakkın aşığı, milyonların umut ışığı, mazlumlara sırdaş olan, gariplere yoldaş olan Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her türlü kumpasa, paralelcilerin oyunlarına, herkesin bir araya gelmesine rağmen halkımız ilk turda Cumhurbaşkanı olarak seçti. 
O süreç içinde de hem Ayvacık hemde Termeli kardeşlerimizle bir araya geldik. Hasbihal ettik, bizleri kucakladılar, bağırlarına bastılar. Oynanan oyunun farkında olduklarını söylediler. Söylediklerini de yaptılar, sandıkları patlatarak en yüksek sesi verdiler.
Ben bir kez daha bu yaşanan süreçler içinde bizleri yanlız bırakmayan Ayvacık ve Termeli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

BİZİM HEDEFLERİMİZ VAR
AK Parti her zaman hedeflerine inanarak ve bu hedefleri başarmak amacıyla çalıştığını ifade eden Köktaş, "Şimdi önümüzde önemli hedeflerimiz var. Yeni Anayasa, Başkanlık Sistemi, Çözüm sürecini devam ettirebilme, Gayri safi milli hasılamızı yükseltme hedeflerimiz var. Bu hedeflerimizi yine milletimizin desteği ile yerine getirdiğimiz de ülkemiz daha da güçlenecek daha da büyüyecektir.
Bizim her zaman hedeflerimiz oldu, bu anlamda hiç bir zaman hayal satmadık, Türkiye'nin hayallerini, ilklerini yapılan hizmetlerle gerçekleştirdik. AK Parti bu güne kadar ne söylediyse yaptı. Bugünde ne söylüyorsa bunu gerçekleştirecek inancı ve gücü vardır." diye konuştu.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları otobüsün üzerinden Ayvacık ve Termelileri selamlayarak karanfil dağıttılar.

Milletvekili adayı Fuat Köktaş daha sonra ilçe teşkilatları tarafından hazırlanan program çerçevesinde Ayvacık ve Terme'de esnaf ve halk ziyareti yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum