'BÜYÜK TÜRKİYE GÜÇLÜ EKONOMİYLE OLUR'

'BÜYÜK TÜRKİYE GÜÇLÜ EKONOMİYLE OLUR'
Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, 'e-ihracat'ın ülke ekonomisi için büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Yeni ve büyük Türkiye için ekonomimizin güçlü olması şart" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram,Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TOBB Samsun Genç Girişimciler Kurulu ve n11.com işbirliği ile gerçekleştirilen 'Türkiye'de Kobilerin Dijital Dönüşümü ve E-İhracat Fırsatları' konulu bilgilendirme seminerine katıldı. 

lhan-bayram-1.jpg

'HENÜZ YOLUN BAŞINDAYIZ'
Dijital yatırımlar ve e-ihracata yönelik yerli ve milli üretimin önemine dair çarpıcı mesajların verildiği seminerde konuşan İlhan Bayram, "Türkiye’de ticaretin dijitalleşmesi konusunda henüz yolun başındayız. Mevzuat, girişimcilik, teknoloji. Pek çok konuda yeni mesafe almaya başladık. E-ticaret ülke ekonomimiz için muazzam öneme sahip. Sonuç itibariyle biz, ekonomisinin temel direği ticaret olan bir ülkeyiz" dedi.

lhan-bayram-2.jpeg

'GÜÇLÜ EKONOMİ, BÜYÜK TÜRKİYE'
Yeni ticarette soyut ve somut bütün sınırların yeniden tanımlandığını belirten Genel Sekreter Bayram, "Tanımlanmak da zorunda. Çünkü internetle eski sınırların olmadığı yeni bir dünya kuruldu, kurulmaya devam ediyor. Yeni ve büyük Türkiye vizyonunu hayata geçirmemiz için ekonomimizin güçlü olması gerektiğini biliyor ve güçlü ekonomi için de üreten iş dünyasının oluşması gerektiğine inanıyoruz" diye konuştu.

lhan-bayram-4.jpg

'KATKI SUNMAK SAMSUN'A YAKIŞIR'
n11.com'un Ceo'su Won Yong Yo'nun Samsun'da deneyimlerini paylaşmasını oldukça önemli gördüklerini de belirten Bayram, "Sayın Yong Samsun’da kendi ülkesinin dışında, tecrübelerini bizimle paylaşacak. E-ihracat’ı deneyimli bir ağızdan dinlemek, hepimiz için yol gösterici olacaktır. Kendisi 30 bin mağazası bulunan, eski kavramlarla algılayamayacağımız dünya çapında bir AVM’nin CEO’su. Yeni kavramlarla var olmayı bizimle paylaşacak. Samsun ülkemizin kurtuluşun başladığı öncü şehir. Yeni dünyada ülkemizin yükselişine de aynı aşkla katkı sunmak, Samsun’a yakışır. Samsun kendisine yakışanı yapar. Bu buluşmayı düzenleyen genç iş insanlarına, onların davetine icabet eden sayın Yong’a tekrar teşekkür ediyorum. Dünyayı saran ağa, Türkiye’den katacağımız çok hikaye var. Toplantımızın o hikayelere ilham vermesini diliyorum" dedi.

lhan-bayram-5.jpeg
 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.