BÜYÜK SORUMLULUĞA TALİBİM

BÜYÜK SORUMLULUĞA TALİBİM
AK Parti Samsun 25. Dönem Milletvekili aday adayı Hakan Altıntaş Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Güleri Ziyaret etti.

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti'den aday adayı olmak için Dekanlık görevinden istifa eden  Prof.Dr. Hakan Altıntaş Güler ile bir süre sohbet ederek Cuma günü aday adaylığıın açıklayacağını belirtti.

 

Ziyarette konuşan Profesör Altıntaş "25. dönem  Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Ak Partimizden aday adaylığımı 20 Şubat Cuma günü saat 15:00'de Ak Parti İl Başkanlığında açıklayacağım. Bu vesileyle ziyaretlerde bulunuyorum. Samsun Havza’da uzun yıllardır esnaflık yapan bir ailenin çocuğu olarak esnafımızın sorunlarını biliyorum. Yine bir akademisyen olarak sosyal devlet anlayışı, yerel kalkınma modellerine ilişkin birçok akademik çalışma ve projelerde  bulundum. Bunun yanında; 29.01.2015 tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunun esnaf ve sanatkarlara olacak olumlu etkilerinin yanında, Kredi Kefalet Kooperatiflerinde yapılan faiz indirimi, SGK ve vergi borçlarının yeniden yapılandırılması, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunundaki olumlu değişiklikler gibi çalışmalarıyla hükümetimiz her zaman esnafın yanında olmuştur. Bu ziyaret vesilesiyle büyük sorumluluğa talip olduğumu ifade ediyor, sizlerden destek bekliyorum.” dedi.

 

Daha sonra konuşma yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hacı Eyüb Güler" Samsun’lu hemşerimiz, saygıdeğer hocamızın ziyaretinden memnuniyet duyduk. Kendisine çalışmalarında başarılar dileriz.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.