BÜYÜK RESMİMİZ: ŞAMPİYONLUK!

BÜYÜK RESMİMİZ: ŞAMPİYONLUK!
Teknik Direktör İrfan Buz, ligin ilk haftasında oynanan Gümüşhanespor ve hafta sonu oynanacak olan Pendikspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Nuri Asan Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör İrfan Buz, “Her şeyden önce çok mutluyuz. 3 puanımızı aldık. Futbolcu kardeşlerimin hepsini kutluyorum. Oynamayan arkadaşlarımızın enerjisi, sinerjisi ve dualarının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Onlar da bize yardımcı oluyor. Onun için dışarıda kalan arkadaşlarımızın bizim için çok değerli olduğunu bir daha belirtmek istiyorum. Biz burada her şeyi Samsunspor için yapıyoruz” dedi.

4354t4r5tg-4.JPG

"SON DAKİKAYA KADAR DESTEKLEYİN"
Pendikspor maçına iyi hazırlanacaklarını dile getiren İrfan Buz, “Bugünden itibaren sadece Pendikspor maçını düşünüyoruz. Bu maça çok iyi hazırlanacağız. Bu maçta da farklı senaryolar önümüze çıkabilir. Onun için de taraftarlarımızdan bir ricam var. Siz bize güvenin. Takımı destekleyin. Son dakikaya kadar destekleyin. Çünkü bizim bütün mücadelemizi 3 puan için vereceğimize inanabilirsiniz. Bizlerde çok erken gol bulmak isteriz. Bu ligde çok farklı faktörler ortaya çıkabilir. Gümüşhane maçını unuttuk şimdi önümüzdeki Pendikspor maçını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

manset-3-003.JPG

HAKEMLER VE KARTLAR...
Takımının coşkulu, baskılı oynayacağını ve aynı zamanda da dengeli olacağını belirten İrfan Buz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ferhat Çulcuoğlu’nun yediği kartlara baktığınızda hakemin doğru olduğunu düşünüyorum. Hakemin genel anlamda çok iyi bir müsabaka yönettiğini düşünmüyorum. Hakemler de bir üst lige çıkmak için zaman zaman hatalar yapabiliyorlar. Eğer siz 6 ile 10’uncu dakika arasında hemen bir sarı kart çıkartırsanız o zaman sizin burada o maçı bitirme şansınız çok aza düşüyor. Topa karşı sert olacaksın. Mücadele veriyoruz. Bizim bir büyük resmimiz var. O da şampiyonluktur. O benim ekmeğimdir, her şeyimdir. Ben onun mücadelesini veriyorum. Tabi ki bazı sınırları aşmayacağız. Hakem arkadaşlarımız da biraz dikkat etsinler. Bizim görmek istediğimiz Samsunspor coşkulu, baskılı ama aynı zamanda dengeli bir takım olması gerekiyor.” dedi.

dsc0006.jpg

KALECİ TERCİHİ SÜRPRİZ DEĞİL
Ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan İrfan Buz, Gümüşhanespor maçında Nurullah Aslan’ın kalede olmasının sürpriz olmadığını belirtti. İrfan Buz, “Şu anda Nurullah Aslan bizim için çok sürpriz değil. Özellikle kaleci antrenörümüz İsmail Aydoğdu çok çalışkan ve emekçi bir hocamız ‘herkes sıfırdan başlıyor’ dedi. Formayı hoca vermiyor. Oyuncular çalışarak ve kendini göstererek alıyor. 3 değerli kalecimizin arasında önde gördüğümüz Nurullah kardeşimizi ‘çok genç, bu dönem beklesin’ diye bir şey yok. Bize faydalı olabilecek öne götürecek ve o andan formda olan arkadaşımızı seçmek durumundayız. O yüzden burada Nurullah’ı seçtik” şeklinde konuştu.

rfrfrfrf.jpg

"HERKES KENETLENECEK"
Futbolcularının bu sene düşüneceği tek şeyin Samsunspor olduğunun altını çizen İrfan Buz, “Bu sene herkesin sadece düşüneceği şey Samsunspor. Kendi şeylerinden de feragat ederek, herkes bu sene fedakarlık yapacak. En büyük Samsunspor’dur. Bunun bir üstü yoktur. Bu kulüp 1965 yılında kuruldu. Burada birçok insanın emeği var. Burada herkes kenetlenecek, herkes işini yapacak. Gümüşhanespor maçında taraftarlarımızdan iyi bir sinerji aldık. İnşallah bu haftaki Pendikspor maçında da stadı doldururlar. Bizimle birlikte olurlar. Onları bekliyorum” diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum