BÜYÜK PROJE

Değerli okurlarım, Belçika 1.Lig A takımlarından KRC Genk ile Yılport Samsunspor arasında akademi iş birliği konusunda protokol imzalandı.

Genk, altyapıda çığır açmış ve Avrupa'da birçok yetenekli gençler yetirtirmiş bir kulüptür.

Kulüp ilk defa dışarıya böyle bir üyük projeyle açıldığını ifade etmiştir. Bu anlaşmaya çok büyük önem veren Yüksel Yıldırım'ın projenin başarıya ulaşacağına olan inancı tamdır.

Yüksel Başkan altyapıya, Samsun'un gençlerine böyle önem verirken şimdi sıra Samsun'u idare edenlere gelmiştir.

Bir an önce tesis konusunda yer tahsisi yapılması gerekiyor. Burada Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e büyük görev düşüyor.  Yüksel Yıldırım ve İsmail Uyanık başkanımın heyecanı onlarda da olmalıdır.

Takımımız Bolu Koru Hotel'de kampına devam ediyor. Hocamız da bu kampta daha çok ağır antrenmanlarla fizik kapasitemizi, kondisyonumuzu güçlendireceğiz dedi ve Samsun'da fiziksel yüklemeler yapacağını söyledi. Devamında Erzurum kampında oyuncularımızın maç içerisinde nerede duracaklarını ve teknik taktik çalışılacağını ifade etti.

Hocamız ve yönetim kaptanlarımızı da belirledi. Bu isimler Aytaç Sulu, Ercan Yazıcı, Ferhat Çulcuoğlu ve Caner Arıcı oldu. İlk hazırlık maçımızı da 3-0 kazandık ve takım oalrak gayet iyiydik. Sahanın her yerinde vardık. Yan kenarları da iyi kullandık. Kompakt bir futbol oynadık. Yeni transferlerin uyumu ve kaynaşmaları da çok iyi.

İlk 45 dk kaleye geçen kalecimiz Nurullah Aslan çok iyi oynadı. İnşallah kendisini ileride milli takımda da göreceğiz.

Kısaca değerli okurlarım, üstüne basa basa yazıyorum, Yüksel Yıldırım ve İsmail Uyanık başkanlarım Yılport Samsunspor'u şampiyonluklara uçuracak.

Ünü vatan şairi Namık Kemal şöyle der;
"Yere düşmekle cevher sakit olmaz kadr u kıymetten"

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR