Büyük kongrede Samsun ve Samsunspor rüzgarı esti

Büyük kongrede Samsun ve Samsunspor rüzgarı esti
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Genel Merkez 5. Olağan Kadın Kolları Kongresi'nde Samsun ve Samsunspor rüzgarı esti

AK Parti Genel Merkez 5. Olağan Kadın Kolları Kongresi Ankara Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın da katıldığı kongreye Samsun teşkilatı damga vurdu. 

KARAASLAN SAMSUN TEŞKİLATI İLE GÖRÜŞTÜ 
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ile birlikte büyük kongreye katılan il delegeleri, il kadın kolları üyeleri, 17 ilçe kadın kolları üyeleri Samsun ve Samsunspor rüzgarı estirdi. Samsunspor formalarıyla salonda yer alan Samsun teşkilatı, renkli görüntüler oluşturdu. Samsun teşkilatı, kongrede büyük coşku yaşattı. Çiğdem Karaaslan, kongrede Rabia Bay Keser ve teşkilat üyeleriyle biraraya gelerek sohbet etti. 

AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, kongrenin coşku içerisinde geçtiğini ifade ederek, "Samsun teşkilatı olarak büyük kongremize yoğun katılım gerçekleştirdik. Samsun'u Ankara'da çok güzel şekilde temsil ettik. Gözbebeğimiz Samsunumuzun futbol takımı sevdamız Samsunspor'un formalarını giyerek kongre salonunda yerimizi aldık. Bu durum  kongre salonunda büyük ilgi gördü. Böyle güzel bir tablo oluşturmaktan büyük mutluluk ve onur duyduk. İnşallah Samsunspor, hiç vakit kaybetmeden 2. Lig'den önce 1. Lig'e ardından ise Süper Lig'e çıkacak" diye konuştu.      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.