BÜYÜK GÖRÜŞME BUGÜN

BÜYÜK GÖRÜŞME BUGÜN
Kırmızı beyazlılar'da Başkan Erkut Tutu ve Sportif Direktör Coşkun Zeren bugün Teknik direktör Engin Korukır ile masaya oturacak.

 

 


GÖRÜŞMEDEN NASIL BİR SONUÇ ÇIKACAK ?
Samsunspor'da büyük görüşme bugün. Kırmızı beyazlılar'da Başkan Erkut Tutu ve Sportif Direktör Coşkun Zeren bugün Nuri Asan Tesislerinde Teknik direktör Engin Korukır ile görüşme gerçekleştirecek. Deneyimli Teknik adam ile masaya oturacak Samsunspor'da Başkan Tutu ve Sportif Direktör Zeren yol haritası çizecek. Yapılacak olan görüşmeden ortaya nasıl bir sonucun çıkacağı ise şimdin büyük bir merak konusu olurken Kırmızı beyazlı taraftarların ise endişeli bekleyişi devam ediyor. 

TARAFTARLAR ENDİŞELİ 
Öte yandan bugün yapılacak görüşme öncesi perşembe günü gerçekleşen Basın açıklamasında Kırmızı beyazlıların Başkanı Erkut Tutu'nun "Hocamız ile pazartesi günü görüşme yapacağız. Bundan önce hiç bir Teknik direktör ile görüşme içerisinde olmadık. Zaten Engin Hocamız ile devam eden bir sözleşmemiz var. Ancak kendisi ile masaya oturacağız gelek sezon ile ilgli bir planlama yapacağız." sözleri kafalarda soru işareti bıraktı. Hatırlayacağınız üzere Samsunspor'lu taraftarlar gelecek sezon takımın başında farklı bir isim istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.