BÜYÜK BULUŞMA

BÜYÜK BULUŞMA
İlkadım Belediyesi ve 1453 Fatih Spor Kulübü tarafından düzenlenen her gün farklı bir mahallede gerçekleşen Komşu iftarlarının dün akşamki durağı Şehit Komando Er Hüseyin Kaşka Parkı oldu

Komşu İftarları kapsamında Fatih ve Reşadiye Mahalle sakinleri ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Fatih mahallesinde birçok önemli hizmetti icra ettiklerini belirterek, " Bu büyük birliktelik tüm mahallelere örnek olmalıdır" dedi.

 

İlkadım Belediyesi ve 1453 Fatih Spor Kulübü tarafından düzenlenen her gün farklı bir mahallede gerçekleşen Komşu iftarlarının dün akşamki durağı Şehit Komando Er Hüseyin Kaşka Parkı oldu. Düzenlenen iftar yemeğinde Fatih ve Reşadiye Mahallesi sakinleri bir araya gelerek aynı masalarda oruçlarını açtı. Düzenlenen iftar yemeğine yoğun katılım dikkat çekti. İftar öncesi komşu iftarı konukları ile tek-tek görüşen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalle sakinlerinin isteklerini dinledi. İftar masalarını dolduran mahalle sakinleri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u adeta bağrına bastı.

 

ÖRNEK BİRLİKTELİK

 

 Komşu iftarları ile Ramazan ayının bereketini ve feyzini yaşadıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bu akşam Fatih ve Reşadiye Mahallesi sakinlerinin her zaman ki gibi birlik ve beraberliğini görüyoruz. Yıllardır devam eden geleneksel iftarın bir yenisini de her zaman olduğu gibi dostluk içinde gerçekleştiriyoruz. Fatih ve Reşadiye Mahallesi sakinleri her zaman kardeşliğin örnek mahalleleri olmuşlardır. Bu konuda iki mahallemizi de canı gönülden kutluyorum. Allah birlik ve beraberliğimiz daim etsin. Fatih mahallemiz bu kardeşlik duygularıyla Samsun’da ki diğer tüm mahallerimize örnek olacak bir mahallemizdir." dedi.

 

FATİH'TE ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTIK

 

Fatih mahallesinde yapılan çalışmaları anlatan Başkan Tok, " Samsun’da en spora en çok önem veren mahallerimizden birisi olan Fatih mahallemizde bulunan kum futbol sahasını baştan aşağı değişime uğrattık. Mükemmel bir halı saha sistemi ve aydınlatması ile halı sahamızın bulunduğu bu alanı spor kompleksine çevirdik. Mahallemizde bulunan şehit ailelerimizin isteği üzerine ilk meclis toplantımızda Fatih Parkımızın adını Şehit Komando Er Hüseyin Kaşka Parkı olarak değiştirdik. Halkımız bizlerden talep etti. Bizler de halkımızın isteğini hemen  yerine getirdik. 'Halka hizmet hakka hizmettir' anlayışı ile mahalle sınırlarımızın içinde bulunan tüm kaldırımlarımızı baştan sona değiştirerek baskılı beton uygulamasını gerçekleştirdik. Çalışmalarımız her koldan devam ediyor, projelerimiz hızla yükseliyor. Bu yükselişlerimizin sebebi halkımızın bizlere olan güvenidir. Halkımızın bizlere göstermiş olduğu ilgi alakadır. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin, bu güzelliği bozmak isteyenlere asla ve asla fırsat vermesin” diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.