BÜYÜK BİR AİLEYİZ

BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte çarşı-pazar da hareketlilik sürüyor. Belediye Çalışanlarıyla her zaman diyalog içinde olan Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bayram öncesi çalışan personeli sevindirdi.

 

HER BAYRAM AYRI BİR HEYECAN
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ramazan Bayramı öncesi İlkadım, Gazi hizmet binası ve Derebahçe şahtıyesinde bulunan belediye personeli ile bayramlaştı. İlkadım'da her bayramın ayrı bir heyecanla yaşandığını söyleyen Tok, "Bu heyecana ortak olan personel şanslı" dedi.

İLKADIM BÜYÜK BİR AİLE
İlkadım'da Bayramların bir öncekinden daha güzel yaşandığını ve İlkadım'ın büyük aile olduğunu belirten Erdoğan Tok, "Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizi artıran bir bayramımızı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu. Onur Emirza

 

 

"PAYLAŞMA GÜNÜ"

İlkadım'da her bayramın bir öncekinden daha güzel yaşandığını ve İlkadım'ın büyük bir aile olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizi artıran bir bayramımızı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı paylaşmanın ve kardeşliğin bayramıdır. İlkadım Belediyesi her geçen gün büyüyen bir aile olmuştur. Böylesi büyük bir ailede, güzellikler içinde bayramlar geçirmek bizleri onur ve gururlandırıyor. İlkadım'da her bayram bir öncekinden daha güzel daha anlamlı kutlanıyor. Tüm İslam alemininRamazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlıklı, mutlu, birliktelik içinde nice bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum. Bayramın 1. günü saat 16:00 ‘ daİlkadım hizmet binamızda gerçekleşecek olan bayramlaşma programımıza tüm halkımızı bekliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.