BÜYÜK BAYRAM İNDİRİMİ PİAZZA’DA

BÜYÜK BAYRAM İNDİRİMİ PİAZZA’DA
Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Ramazan Bayramı’na özel indirim kampanyası kapsamında AVM içindeki tüm mağazalarda geçerli indirim fırsatları başlıyor.

Samsun’da keyifli alışverişin adresi Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan Bayramı öncesinde ziyaretçilerine kaliteli alışverişi avantajlı indirimlerle sunuyor.

Piazza ziyaretçileri AVM içindeki mağazalarda geçerli indirim fırsatları ile bayram öncesinde doyasıya alışverişin keyfini çıkarıyor.

 

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 13-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlediği Valiz Kampanyasıyla da bayram alışverişlerinde de ziyaretçilerin yüzünü güldürüyor. Bayram için tatil planı yapan şanslı 5 kişi valizini Piazza’dan kazanıyor. Belirtilen tarihler arasında düzenlediği valiz kampanyasında aynı gün içinde en yüksek tutarda alışveriş yapan 5 şanslı kişi Piazza’dan çok şık bir valiz kazanıyor. Bayram öncesi hem bayram hem tatil alışverişi yapan Piazza Club Kart üyesi ziyaretçiler valiz kampanyasından faydalanabiliyor. Sisteme üye olmayan ziyaretçiler ise danışma biriminden ücretsiz olarak kayıtlarını yaptırdıktan sonra kampanyadan faydalanabiliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.