BÜYÜK ANADOLU'DAN KIZILAY ZİYARETİ

BÜYÜK ANADOLU'DAN KIZILAY ZİYARETİ
Büyük Anadolu Hastaneleri'nden Türk Kızılayı'na ziyaret

Büyük Anadolu Hastaneleri Türk Kızılayı’nın her zaman yanında

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri yetkilileri, 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi'ni ziyaret ettiler.

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası, Kızılay’ın karşılıksız sunduğu hizmetlerin kamuoyu desteğini sağlamak açısından büyük önem taşımaktadır.  Bu kapsamda Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu,  Büyük Anadolu Çiftlik Hastanesi Müdürü Yasemin Turan, Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen ve Halkla İlişkiler Müdürü Çiğdem Karagündüz ve Kalite Yönetimi Direktörü Yeşim Duman ve Başhemşire Yardımcı Dilek Özçelik ile birlikte Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım'ı ziyaret ettiler.

Kızılay'ın gönüllü olarak yürüttüğü tüm çalışmalara her zaman destek verdiklerini belirten Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, "Öncelikle Kızılay Haftası'nı kutluyoruz.  Türkiye'nin emin eli olan ve dünyanın her yerinde hizmet veren bu kurum ulusal ve uluslararası alanda insanların acısını hafifletmeye çalışan ve hizmetlerinde hiçbir ayrım ve çıkar gözetmediğini görmekteyiz.

Ülkemizin en köklü ve güçlü yardım kuruluşu olan Türk Kızılayı'nın 149 yıldır insan onurunun korunması amacıyla, gönüllü olarak çalışmalar yürütmesi bizleri gururlandırmaktadır.

Sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunan, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı özellikle kan bağışı gibi önemli görevler üstlenen Kızılay’ın haftasını kutluyor, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri olarak her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

Genel Müdür Armutlu ayrıca, Büyük Anadolu Hastaneleri'nin sağlık alanında yaptığı çalışmalar, yatırımlar, akademik hekim kadrosu konusunda da bilgiler paylaştı.

Özellikle kan bağışı konusunda her zaman destek veren Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'ne minnettar olduklarını belirten Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, nazik ziyaretleri ve düşüncelerinden ötürü Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu ve ekibine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.