Büyük Anadolu Hastanesi ailesinin mutlu günü

Büyük Anadolu Hastanesi ailesinin mutlu günü
Samsun Büyük Anadolu Hastanesi çalışanlarından Büşra Ocak ve Samet Karagöz dünyaevine girdi. Hastane yönetimi ve mesai arkadaşları genç çifti bu mutlu günlerinde yanlız bırakmadılar.

Samsun Büyük Anadolu Hastanesi çalışanlarından Büşra Ocak ve Samet Karagöz düzenlenen muhteşem bir düğün ile hayatlarını birleştirdiler.
Davetlilerin alkışları ve meşaleler eşliğinde salona giren genç çiftler ilk danslarını yaptıktan sonra düğün pastalarını kestiler.
Davetliler ile birlikte çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen Büşra ve Samet çifti kendilerini bu mutlu günlerinde yanlız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.
Fuar içi Villa Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün merasiminde Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Güner Armutlu, Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, hastanede görev yapan doktorlar, hemşireler ve mesai arkadaşları Büşra ve Samet'i yanlız bırakmayarak bu anlamlı günlerinde mutluluklarına ortak oldular.
Büşra ve Samet çiftine "bir ömür boyu mutlu olun" dileklerini ileten Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Güner Armutlu, "Toplumun temel yapısını oluşturan aile kurumunun bir tanesi daha bugün burada temelleri atıldı. Bu anlamda Büşra ve Samet çiftine iki cihan saadeti dilerken, gerçekleşen bu evliliğin iki aile için hayırlar getirmesini temenni ediyor, bir kez daha sizleri tebrik ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.