Büyük Anadolu Hastaneleri'nden STSO'ya Ziyaret

Büyük Anadolu Hastaneleri'nden STSO'ya Ziyaret
Büyük Anadolu Hastaneleri'nden STSO'ya Ziyaret

Büyük Anadolu Hastaneleri güçlü akademik kadrosuyla şifa dağıtıyor.

 

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek sağlık alanında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri yetkilileri tarafından kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşlarına yapılan bilgilendirme ziyaretleri devam ediyor.

 

Bu kapsamda Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelen Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, hastanenin sağlık alanında yaptığı faliyetler, doktor kadrosu ve yurt içi ve yurt dışından özellikle Tip 2 Diyabet (Şeker Hastalığı), Horlama ve Uyku Apnesi ve Tam Endoskopik (Kapalı) Bel Fıtığı cerrahisi hakkında bilgiler verdi.

 

ŞİFA DAĞITAN MERKEZLER

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nin akademik kadrosunun genişlediğini, önemli başarılı operasyonlara imza attıklarını belirten Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, "Metabolik Cerrahi ve Obezite Merkezimizin uygulamış olduğu Tip 2 diyabet (şeker hastalığı) tedavisi ile ülkemizin tüm illerinden ve yurtdışından gelen misafirlerini şifa ile taburcu ediyoruz. Bununla beraber Uyku Apnesi Merkezinde uyku apnesi teşhisi konulmuş hastaları başarıyla tedavi etmektedir. Hastanemiz teknolojik gelişmeleri yakından ederek yeni uygulamaları başarıyla yürütmektedir.

Bu anlamda Tam Endoskopik (Kapalı) Bel Fıtığı Merkezimize bel fıtığı rahatsızlığı gelen hastalarımız hastanemizden mutlu bir şekilde ayrılmaktadırlar." dedi.

 

 

GÜÇLÜ AKADEMİK KADRO

Konuşmasına Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nin yatırımları ile devam eden Esen; " Shell kavşağı mevkinde devam eden yeni hastanemiz yakın zamanda faaliyete geçecek. Burada da önemli projelere imza atmaya hazırlanıyoruz. Mekanlarımızı hasta ve hasta yakınlarının daha iyi kullanabilmesi amacıyla güzelleştiriyor, hekim kadromuzu da sürekli güçlendiriyoruz. Akademik kadromuzda Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Cem Coşkun Avcı, Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Hasan Yücel, Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. S. Savaş Yürüker ve Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Talha Özdemir hasta kabullerini hastanemizde gerçekleştirmektedirler." diye konuştu.

 

BAŞKAN MURZİOĞLU TEBRİK ETTİ

Sağlık turizmi konusunda başarılı çalışmalar yürüterek bir anlamda Samsun'un ekonomisine katma değer kazandıran Büyük Anadolu Hastaneleri'ni tebrik eden Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murzioğlu ve yönetim kurulu üyeleri kendilerine yapılan bilgilendirme ve nazik ziyaretlerinden ötürü Esen ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.