Büyük Anadolu Hastaneleri çocukların yanında

Büyük Anadolu Hastaneleri çocukların yanında
Büyük Anadolu Hastaneleri çocukların mutluluklarına ortak oldu

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Lovelet Avm’ de düzenlenen Çocuk Şölenine destek vererek çocukların bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 22-23 Nisan tarihleri arasında Lovelet Avm’de düzenlenen Çocuk Şölenine, hastanenin kurumsal ilişkiler ekibi stant kurarak çocukların ve ailelerinin unutulmaz bir gün yaşamalarına vesile oldu. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilen Çocuk Şöleni'ne katılanlar oyunlar, boyama, animasyonlar ve çeşitli sahne gösterileri eşliğinde doyasıya eğlendi.

İki gün süren etkinliklerde ayrıca piyano resitali, koro, dans gösterileri. Zumba gösterisi, sanatsal faaliyetler, İngilizce koro, modern dans gösterileri, hula hop gösterisi, enstrüman yapımı, oyun hamuru ve yüz boyama etkinlikleri yanı sıra kostümlü karakterler yer aldı.

 

Yapılan çalışma hakkında konuşan Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, "Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 97. yıl dönümünü milletçe büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamaktayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu anlamlı günde çocuklarımızın bayramını kutlamak için hastane olarak bizde düzenlenen şölene katkı verdik. Çocuklarımızı böyle mutlu olması, moral ve motivasyonlarının yüksek  geçirmelerini sağlamak bizim için her zaman önemli. Bu düşünceler içinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza sağlıklı, mutlu bir gelecek diliyorum." diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.