BÜYÜK ANADOLU HASTANELERİ BİLGİLENDİRİYOR

BÜYÜK ANADOLU HASTANELERİ BİLGİLENDİRİYOR
Büyük Anadolu Hastaneleri'nden Merzifon'da Sağlık Konferansı

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri tarafından bilgilendirme amacıyla geleneksel olarak düzenlenen “Sağlık Konferansları”nın bir yenisini daha Amasya ilinin Merzifon İlçesinde gerçekleştirdi

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri tarafından Amasya'nın Merzifon İlçesi Akif Gülle Kültür Merkezi'nde organize edilen ve Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Çiftlik Şubesi doktorlarından Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Alikemal Yazıcı'nın konuşmacı olarak katıldığı konferansta, Diz ve Kalça Kireçlenmesi nedenleri, tedavi süreçleri gibi konular anlatıldı.Gerçekleşen “Sağlık Konferansı”na Merzifon halkı büyük ilgi gösterdi. 

BÜYÜK ANADOLU HASTANELERİ BİLGİLENDİRİYOR
Konferansın açılış konuşmasını yapan Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, "Alanında uzman değişik bölüm doktorlarımız ile sadece Samsun ve ilçeleri değil, komşu il ve ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz bilgilendirme toplantılarımızın bir yeninisini daha siz değerli Merzifon halkımızın katılımıyla yapıyoruz. Gösterdiğiniz ilgi ve alaka için sizlere teşekkür ediyorum. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Alikemal Yazıcı'yı bugün sizlerle buluşturduk. Kendisi alanındaki bilgileri sizlere aktaracak, sizlerinde sormak istediği sorular varsa onları cevaplamak üzere burada bulunuyoruz." dedi.

ORTAPEDİ VE TRAVMATOLOJİ ALANINDA UZMAN
Diz ve kalça protezi, artoskopi, çapraz bağ, yenidoğan kalça çıkıklığı, ayak deformasyonları, yaşlılığa bağlı kemik hastalıkları, ostoroporox, bel ve boyun ağrıları gibi alanın da değişik hastalıkların tedavisinde başarılı çalışmalara imza atan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Alikemal Yazıcı, kas-iskelet sistemindeki doğumsal ve sonradan oluşan hastalıklar, teknolojinin geniş olanaklarından yararlanarak teşhis edip, hastalara en uygun medikal ve cerrahi tedaviyi planlayıp uyguladıklarını söyledi.Opr. Dr. Alikemal Yazıcı, kişinin bu alanda yaşağı sağlık problemini ciddiye almasını kulaktan dolma bilgiler ile hareket etmemesini belirterek, mutlaka bir uzman doktor tarafından muayene olunması uyarısında bulundu. 

TEŞEKKÜR ETTİLER
Yaklaşık karşılıklı soru cevap şeklinde 2 saat süren konferansta memnuniyetlerini dile getiren Merzifon haklı, böylesi önemli etkinliklere imza atan Büyük Anadolu Hastaneleri'ne teşekkürlerini iletti.Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri de, her zaman işbirliğinde olan Merzifon Belediye Başkanı Sayın Alp Kargı'ya, Başkan Yardımcısı Mustafa Atak'a ve Merzifon Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.