BUYRUN SİZE BELGELERİ

BUYRUN SİZE BELGELERİ
Yaklaşık iki yıldır inşaatı devam eden, Merhum Kenan Şara, Sefer Arlı ve Süleyman Kaldırım’ın da ortak olduğu arsalar üzerinde yapılmakta olan inşaata ait yaptığımız haberlerle ilgili belgeler de gelmeye başladı.

İkiz Kule’lerin İnşaat Müteahhitliğini yapmakta olan Deha Firmasının eski ve yeni ortaklarının kimler olduğu belgeleriyle birlikte elimize ulaştı. Ayrıca İkiz Kule’lerin arsa sahiplerinden Akın Özgün’ün ayrıldığı eşi tarafından açılan davayla ilgili de Avukatı tarafından açıklama geldi.

 

ARSA İLK OLARAK AKIN ÖZGÜN’ÜN EŞİNİN ÜZERİNE ALINMIŞ

2007 yılında satın alınan arsanın, ilk olarak Akın Özgün’ün o dönemdeki eşi olan Gülfem Özgün Şentürk adına tapuya tescil edildiği, daha sonra ise diğer hissedarlara devredildiği öğrenildi. Ancak Akın Özgün ilk eşinden boşanmasının ardından, Gayrimenkulün yanındaki arsa ile ilgili dava süreci başladı. Bunun üzerine de arsa üzerinde tedbir konulmasına karar verildi. Bir yandan mahkeme süreci devam ederken, diğer yandan inşaatı yapan firma ortakları, Cemaate yakınlığı ile bilinen Servet Keskinsoy’un eşi Özlem Keskinsoy,  Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır’ın oğlu Burhan Çakır ve Uğur Özdemir’in ekonomik sıkıntıları nedeniyle resmen adını şirkete ortak olarak koyamamaları sonucunda onun adına Uğur Özdemir’in Ortaklığı'nda devam ederken, Şirketin daire satamaması sonucunda, ekonomik sıkıntıya düşmesiyle şirkete Sultan Demirkaya’yı ortak aldıkları ortaya çıktı.

 AK PARTİ YÖNETİMİ BU iŞE NE DER?

 Bu güne kadar yapılan yayınlarla ilgili sessizliğini koruyan AK Parti yöneticilerinin, ortaya çıkan bu belgelerin ardından nasıl bir tavır alacağı merak edilmektedir. Öte yandan arsanın sahipleri arasında bulunan Akın Özgün’ün ayrıldığı eşinin, açtığı davayı kazanması halinde tüm hissedarların mağdur olacağı, hatta satılan dairelerin de tapularının verilmesinin şu anda dahi mümkün olmadığı iddia ediliyor.

 

İŞİN İÇERİSİNDEN ÇIKILMAZ BİR DURUM SÖZ KONUSU

 Reklam panolarında ve Bilboardlar da sürekli olarak reklamları çıkan İkiz Kuleler’in yaşanan bu gelişmelerin ardından tam bir çıkmaza girdiği gözlemlenmektedir. Bir yandan Şirket ortaklarının Cemaatle olan ilişkileri, diğer yandan arsa sahiplerinin mahkemelik pozisyonları, göz önüne alındığında İkiz Kuleleri zor günlerin beklediği yorumlarına neden oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum