'BÜTÜN SEVGİLERİN KAYNAĞI...'

'BÜTÜN SEVGİLERİN KAYNAĞI...'
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Annelerimiz, hiçbir karşılık beklemeden ömürlerine evlatlarına vakfetmişlerdir. Annelerimiz, bu nedenledir ki bütün sevgilerin kaynağıdır" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, her yıl mayıs ayının 2'nci haftasında kutlanan Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Annenin, hiçbir karşılık beklemeden ömrünü evlatlarına adadığını belirten Mustafa Demir, "İşte bu nedenledir ki annelerimiz dünyadaki bütün sevgilerin kaynağıdır" dedi.

EN ZOR VE EN YÜCE GÖREV
Anne sevgisinin başka hiçbir şeyle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygu olduğuna vurgu yapan Başkan Demir, "Toplumumuzun, milletimizin temel direği aile ise onun da temelinde annelerimiz vardır. Geleceğe sağlıklı bir şekilde yürüyen toplumların ve bireylerin yetişmesinde en büyük görev şüphesiz annelerimize düşmektedir. Hazreti peygamberimizin 'Cennet anaların ayakları altındadır’' hadisi, anneliğin ne kadar kutsal bir görev olduğunu belirtmiştir. Bu nedenle annelik, dünyanın en zor ve yüce görevidir" diye konuştu.

ŞEFKAT, HOŞGÖRÜ VE BİTMEYEN SEVGİ
Anneliğin aynı zamanda 'Merhamet, sevgi, şefkat, fedakarlık' gibi pek çok yüce erdemi barındırdığını da belirten Başkan Mustafa Demir, "Çünkü annelerimiz biz evlatları için hiçbir karşılık beklemeden ömürlerini adarlar. Her durumda, her şartta çocuklarına kol kanat geren anneleridir. Onların şefkati, hoşgörüsü, bizleri bugünlere hazırlamıştır. Bu nedenle onlar, en kıymetli varlıklarımızdır. Bu anlamlı günde, hürmetlerin, saygının en büyüğüne layık, başta bu vatan için canını feda eden şehitlerimizin bize emaneti şehit annelerimiz başta olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlıklı, huzur dolu bir yaşam diliyor, ellerinden öpüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.