“BÜTÜN SAMSUNSPOR CAMİASINA HAYIRLI OLSUN”

“BÜTÜN SAMSUNSPOR CAMİASINA HAYIRLI OLSUN”
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, deplasmanda Utaş Uşakspor’u yendikleri 2-1’lık maç hakkında değerlendirme yaptı.

Kazandıkları için mutlu olduğunu belirten Taner Taşkın, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Savunma yönü kuvvetli, iç sahada ve dış sahada aynı oyunu oynuyorlardı. Bu tuzağa düşmek istemiyorduk. Maçın ilk yarısı ve Ikinci yarısı çok olumluydu. Maalesef girdiğimiz pozisyonları değerlendirememe gibi sıkıntımız var. 3’üncü golü bulsaydık maç bizim adımıza daha kolay geçebilirdi. O golü bulamayınca da sıkıntı yaşadık. Utaş Uşakspor kontra atağa çok iyi çıkan bir takım. Yediğimiz bir gol son 7-8 dakikayı panik içinde geçirmemize neden oldu. İyi bir takıma karşı galibiyet aldık. Ilerleyen süreçlerde özellikle ikinci devrede oyuncularımızın bunları gole çevireceklerine ben inanıyorum” dedi. 

taner-hoca1.jpeg

15 Maçta 33 Puan
15 haftada 33 puan topladıklarını ifade eden Taner Taşkın, “Şuanda liderliği alamamızın çocukların üzerinde bir baskısı var. Biz 15 maçta 33 puan yaparak gerçekten çok ciddi bir iş yaptık ama lig çok enteresan gelişti. Rakiplerimiz enteresan puanlar kazandılar ve bizden bir tık yukarıdalar. Haftaya Manisaspor maçını da geçip bir günlük dahi olsa liderliği alıp, rakiplerimize psikolojik üstünlük sağlamak istiyoruz. Bu maçtaki performanslarından dolayı oyuncu grubuma teşekkür ediyorum. Bütün Samsunspor camiasına hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.
Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum